pokušaj tako, a ako neće digni betonski zid od 2m ili električnu/bodljikavu žicu šala mala
imao sam i ja takav problem dok sam živio na selu i svaki dan/veče sam izlazio sa šibom van prijeteći im da ću prvo njih išibat pa onda i njihove starce, dok mi njihovi starci nisu banili u kuću i onda sam porazgovarao sa njima
normalno bila je priča "ko? moje dijete? ma nijje jesi siguran da je to on bio.....?" i onda mi je prekipilo pa sam stavio kameru na prozor dok su se ganjali po kanalu i gađali kojekavkim šibama i bacali kamenje na krov moje kuće, izašo sam van jbo sam i sve po spisku dok se nisu razbježali i ostavio kameru da i dalje snima i u vrlo kratko roku su se vratili psovali su mi sve živo i gađali kuću (prozore) dok ih opet nisam rastjero šibom
dan kasnije sam pokazao njihovim starcima snimku i od onda je mir u ulici, samo se vozaju biciklom i ganjaju loptu i sad su kao popnovno rođeni, uzorni kao da se nikad nije ništa dogodilo
al to je đubre svoje vrste, pa ja da i pokušam nešto u tom stilu, pokvareni su do mjere da bi policiju zvali i rekli da sam im krenuo na sinčinu, uzornu
jedino logično mi je razgovor sa roditeljima, iako je to po cijele dane naderivanje, nemoj ovo nemoj ono, doslovno urlanje, 0 kontrole imaju nad njim
oni i jesu za selo, 2 km oko njih da nema nikoga da može devastirat...
ovo sa betonskim zidom mi ne zvuči loše, al nimalo...