Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
silverstone sl50qt-8 kit
arz:
Jebeš sad motor, nego reci kak si na sudu prošal? :icon_scratch:
zvonkec_92:
--- Citat: ypuo1 - 21 Rujan, 2012, 02:00:41 ---Evo ljudi vracam ovaj projekt ponovno u zivot nakon ove frke sa kaznom i svime.Znaci ja sam motor bio prodo i onda je lik sto sam ja njemu prodo, prodo drugom liku da bih ga ja onda ponovo kupio.Ali problem je sto su ga oni sahranili radilica dobila lufta pun k.... gumu sjebali gas sajla potrgana razletilo se kvacilo itd...Ubiti planiram raditi ono izbacivanje masine ponovno ali komplet prepraviti sasiju i umjesto amortizera staviti sipku onda mi je u planu spustiti vilicu.Samo me muci radilica jel to moze tako voziti ili da mjenjam te lezajeve i dali ih ja mogu mjenjati sam.To mi je sve u planu sada preko zime i sredit motor za motorijadu u Slavonskome Brodu. :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
nemozes sam zamjeniti lezajeve.. a i vjerovatno nisu oni otisli nego je lezaj dobio lufta u bloku.. kolko km skuter ima?
zvonkec_92:
nemozes sam zamjeniti lezajeve.. a i vjerovatno nisu oni otisli nego je lezaj dobio lufta u bloku.. kolko km skuter ima?
Dejan_22:
Zašto ne bi mogao sam zamjeniti ležajeve?
zvonkec_92:
--- Citat: Dejan_22 - 21 Rujan, 2012, 19:45:47 ---Zašto ne bi mogao sam zamjeniti ležajeve?
--- Kraj citata ---
a nadi sliku na netu pa malo razmisli.. do strane variomata se nalazi zupcanik koji prvo treba zabiljezit kak stoji da ga kasnie mozes vratit na isto mjesto..jer nema kajle ni nis a ak to fulas motor nebude u fazi.. a i to se neda skinut sa 2 farafcigera il cekicem il bilo cim...ja sam svoju dao u ZG jednom majstoru da mi to skine zamjeni lezajeve i vrati zupcanik tocno kako je i bio
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju