Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
silverstone sl50qt-8 kit
ypuo1:
Evo malo sam radio na skutu oko izgleda i sasvim sam zadovoljan sa serijalom ide 60 samo cini mi se da ima malo previse obrtaja.
No sada bi se poigrao malo i sa njegovom snagom naso sam neki kit 80ccm za 400kn pa me zanima sta jos moram sve uz to i koliko bi me to izaslo??
;D ;D
zvonkec_92:
--- Citat: ypuo1 - 06 Kolovoz, 2012, 07:43:31 ---Evo malo sam radio na skutu oko izgleda i sasvim sam zadovoljan sa serijalom ide 60 samo cini mi se da ima malo previse obrtaja.
No sada bi se poigrao malo i sa njegovom snagom naso sam neki kit 80ccm za 400kn pa me zanima sta jos moram sve uz to i koliko bi me to izaslo??
;D ;D
--- Kraj citata ---
ak se dere prejako moguce da imas kratku getribu, ako ti netreba nesto extra od skutera dovoljan ti je kit i veca dizna u karburatoru.. 85 ili 88 diznu nabavi.
road_runner:
Iz iskustva znam da bude ti silverstone čupal s kitom kod ubrzanja ali ima kratku getribu pa ne očekuj brzinu veću od 65kmh :icon_thumright:
zvonkec_92:
--- Citat: road_runner - 06 Kolovoz, 2012, 09:12:51 ---Iz iskustva znam da bude ti silverstone čupal s kitom kod ubrzanja ali ima kratku getribu pa ne očekuj brzinu veću od 65kmh :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ma to je realno 55 na sat.. nemre sa kratkon getribom ic 60 - 65 da ga bacis iz aviona... tu treba stavit getribu od baotiana ili italscootera ili spidiya. oni imaju normalne getribe i onda bu skuter iso realnih 65... ovak zaboravi. ovako ti ni kit nista ne znaci, on bu skocio s mjesta na 50 i kaj dalje? vrtio bu se na prevelikim okretajima a nebu iso brze nego kaj sad ide... :D
ypuo1:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju