Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

silverstone sl50qt-8 kit

<< < (10/11) > >>

ypuo1:
skut ima oko 2500-3000km puknuta je bila sajla od sata neko vrijeme a sto se tice suda njega nisam ni vidio na adresu mi je samo dosla kazna jedna od 110 i jedna od 1000kn tako da po nekom logicnom razmisljanju proso sam i vise nego odlicno ;D

Dejan_22:

--- Citat: zvonkec_92 - 21 Rujan, 2012, 21:53:02 ---
--- Citat: Dejan_22 - 21 Rujan, 2012, 19:45:47 ---Zašto ne bi mogao sam zamjeniti ležajeve?

--- Kraj citata ---
a nadi sliku na netu pa malo razmisli.. do strane variomata se nalazi zupcanik koji prvo treba zabiljezit kak stoji da ga kasnie mozes vratit na isto mjesto..jer nema kajle ni nis a ak to fulas motor nebude u fazi.. a i to se neda skinut sa 2 farafcigera il cekicem il bilo cim...ja sam svoju dao u ZG jednom majstoru da mi to skine zamjeni lezajeve i vrati zupcanik tocno kako je i bio

--- Kraj citata ---

pa imao sam ju u rukama, zato mi i bilo čudno
skida se radapcigerom, i natrag se upresa, pa i ležajevi se mjenjaju na istu foru, mal je zajebanije al niš posebno

zvonkec_92:
onda zamjeni... :)  ja sam probo radapcigerom al ga nemas za kaj cvrsto zakvacit stalno iskace :/ a i nije mi se dalje dalo igrat s tim kad mi lik to zamjeni za 20kn..

Dejan_22:
pa dat nekom u servis da ti to onako sastrane odradi za kavu je uredu i čak je bolje da se to tako odradi nego uništit radilici nestručnim rukovanjem

Naravno da treba imati pravi alat za to, isto kao i za štelanje ventila, skidanje variomata, kvačila, upresivanje radilice....  :icon_thumright:

tony.blazevic.9:
evo da dignem temu malo inace zaboravio sam lozinku od profila na forumu pa sam se prijavio putem facebooka nego o cemu se radi
ponovo sam produzio skut ali sada na pravi nacin pa ce slike pasti uskoro samo zanima me kako napraviti taj motor tj. skuter da puca iz auspuha moj prijatelj je imo isto kineza sa gy6 agregatom istim u saraf kao moj i motor je pucao nenormalno sto se meni inace svidja
a ovaj moj sepet nece ako ko ima kakvu ideju ili iskustva neka se malo raspise  ;D ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju