Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

silverstone sl50qt-8 kit

<< < (8/11) > >>

ypuo1:
Znaci ovako znam da ovo nije mjesto za trgovinu ali hajd da neotvaram novu temu.Nego o cemu se sad tu radi
veceras me uvatila policija sa curom na motoru i jbg normalno stize kazna i poziv na sud pa me cisto zanima kolka bi kazna mogla biti i ako netko ima iskusta sa tim sudom da mi malo objasni i to a sto se tice trgovine skut sam odlucio prodati i dok ne polozim nista osim bicikla :sad149: :sad149: :sad147:

stunt_master:

--- Citat: ypuo1 - 27 Kolovoz, 2012, 23:17:51 ---Znaci ovako znam da ovo nije mjesto za trgovinu ali hajd da neotvaram novu temu.Nego o cemu se sad tu radi
veceras me uvatila policija sa curom na motoru i jbg normalno stize kazna i poziv na sud pa me cisto zanima kolka bi kazna mogla biti i ako netko ima iskusta sa tim sudom da mi malo objasni i to a sto se tice trgovine skut sam odlucio prodati i dok ne polozim nista osim bicikla :sad149: :sad149: :sad147:

--- Kraj citata ---
a upozorio sam te  ;D

jeste barem imali kacige ??

ova je prica vise izlizana na forumu, gle sve ti je do sreće...ak nisi do sad kaznjavan i ak si maloljetan vjerojatno ces se izvuc sam sa ukorom ak se rastuzis na sudu i priznas  :) ak nisi moguce je da te oderu a moguce je da prodes opet ko u svatima mada sumnjam...

kaciga 1000 kn za svaku glavu posebno-znaci 2000 ak niste oboje imali
vozacka 5-15 000
rega oko 700 kn mislim...

ak grijesim nek me neko ispravi...

ugl sretno ,trebace ti :icon_thumright:

ypuo1:
hmm evo neznam sta ce biti sa tim sudom i kaznom rekli su da ce doci poziv ali o cemu se radi imo sam u vidu da se rijesim svega toga i smirit se malo dok nepolozim ali naso sam jednog sp-a covijek oce moj skut i jos 3000kn neznam ali meni se to cini kao odlicna prilika pa bi volio uzet taj skut i pomalo ga dotjerat ga da bude u top stanju pa me zanima jel to dobra cijena i iskustva sa skuterom znaci njegove dobre i lose strane  :icon_scratch: :icon_scratch:

stunt_master:

--- Citat: ypuo1 - 30 Kolovoz, 2012, 05:18:31 ---hmm evo neznam sta ce biti sa tim sudom i kaznom rekli su da ce doci poziv ali o cemu se radi imo sam u vidu da se rijesim svega toga i smirit se malo dok nepolozim ali naso sam jednog sp-a covijek oce moj skut i jos 3000kn neznam ali meni se to cini kao odlicna prilika pa bi volio uzet taj skut i pomalo ga dotjerat ga da bude u top stanju pa me zanima jel to dobra cijena i iskustva sa skuterom znaci njegove dobre i lose strane  :icon_scratch: :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
ak je ocuvan, i u dobrom stanju ponuda je i vise nego dobra

ypuo1:
Evo ljudi vracam ovaj projekt ponovno u zivot nakon ove frke sa kaznom i svime.Znaci ja sam motor bio prodo i onda je lik sto sam ja njemu prodo, prodo drugom liku da bih ga ja onda ponovo kupio.Ali problem je sto su ga oni sahranili radilica dobila lufta pun k.... gumu sjebali gas sajla potrgana razletilo se kvacilo itd...Ubiti planiram raditi ono izbacivanje masine ponovno ali komplet prepraviti sasiju i umjesto amortizera staviti sipku onda mi je u planu spustiti vilicu.Samo me muci radilica jel to moze tako voziti ili da mjenjam te lezajeve i dali ih ja mogu mjenjati sam.To mi je sve u planu sada preko zime i sredit motor za motorijadu u Slavonskome Brodu.  :toothy9: :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju