Tehnički kutak > Garaža
vxr 180 / lagana generalka
ivek_sr:
Mozes probat direkt sa namotaja al ja ciljam na nesto da mi spusti voltazu na 2v pa ce mi se za tolko povecat struja, mozes maknut potrosace ali ja ne radim tako, pothvat je da se slozi da sve izgleda serijski i da radi
danko0907:
--- Citat: ivek_sr - 08 Listopad, 2013, 20:08:58 ---Mozes probat direkt sa namotaja al ja ciljam na nesto da mi spusti voltazu na 2v pa ce mi se za tolko povecat struja, mozes maknut potrosace ali ja ne radim tako, pothvat je da se slozi da sve izgleda serijski i da radi
--- Kraj citata ---
A kakav bi to trebao biti generator koji će raditi na 2 V ? Pretpostaljam da bi trebao biti posebno patentiran da bude najproduktivniji na 2 V? Imaš kakvu ideju :icon_scratch:
ivek_sr:
hahahaha danko danko puno ti toga neznaš još... svi generatori rade na 2v +-0.5v :)
danko0907:
--- Citat: ivek_sr - 08 Listopad, 2013, 21:29:33 ---hahahaha danko danko puno ti toga neznaš još... svi generatori rade na 2v +-0.5v :)
--- Kraj citata ---
Svi generatori ili svaka čelija za sebe?
ivek_sr:
Elektroliza vode se dogada od 0.8 do 2.6 v ako se ja dobro sjecam ali u pravu si svaka celija u suhom gwneratoru ima napon koji je odreden brojem ploca koji je stavljen. Npr. Moj sa 9 ploca, -nnn+nnn-. Tu su 2 generatora. 12/2=6, dakle svaki generator ima 6 volti, zato sada imamo 3 neutralne. 6/3=2. Eto tak se to gleda
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju