Tehnički kutak > Garaža
vxr 180 / lagana generalka
ivek_sr:
Dakle prodal sam svoju uzdanicu ditech-a jer mi je dosadio i nisam znal kud bih sa novcima. Uletil je jedan sp 180 jako povoljno al majka isusova ga nijue mogla složit i nakon dosta razmišljanja pogledal sam iza kuće jednog vxr-a koji je došao da ga se raskomada u djelove. Frend ga je uzeo za kikiriki iz rijeke i skuter je stajal od 2007 u staji nekakvoj i ja sam mu dal svoje djelove od sp-a za njega. Nije imal cdi i kljućeve jer to je frend odmah prodal(šta ćeš ljudi gube kljućeve). Onda je kolega dottore doniral sa svog vx-a za probno paljenje i sva creva su bila sprhnuta na satu 44 tisuće i puštala je preljevna posuda i pumpa goriva, no to je sve rješeno brzinski u 15 minuta i upalil je nakon 5 minuta al se gušil jadan... ništa očistio mu frgu i radil je normalno samo mu je ostajal gas kad bi ga pustio mada je karb uredno zatvarao... reko bum ja to složio. Ništa kompletno ga raskopal i počeo prebacivat na ramu 50 kubika a vxr ramu vratio frendu. Kupio kljućeve i cdi sve vratio na mjesto preštelo ventile, novo ulje, filter ulja, pregledao fazni, stavio mašinu i zapalio je pustio da radi malo i onda ful gas kolko ide... svi simptomi su nestali što se tiće gasa al je pucal iz auspuha kad bi pustio gas nekih dva dana od kad je složen. I drugi dan mi je dečko za moj auspuh koji se vidi na slici dao 4road-a... nisam neki ljubitelj auspuha na tim slabim pilama al kad je đabe i bogu je drago. :toothy12:
Johnny iber:
Dobra pila za male pare :notworthy:
Jel grmi sa tim auspuhom?
ivek_sr:
ne nema db killera i fakat je tih... mislim nije serijski ali kad ćuješ nekaj drugo bez db killera to je grmljavina
ivek_sr:
Eto malo se radilo sad prek ovih hladnih dana, stavljena su nova klješta iza, nov disk, žmigavac desni koji mi je negdje otpao u zagrebu i ako ga netko nađe molim vas da ga vratite :frajer: , štef je doniral novi filter zraka, felga u boji ko prednja jer mi je zadnja bila svjetlija i na njoj nova guma, rućicu kočnice i stavljen je novi stabilizator remena. I da ovo je moja ploćica jer mi nitko nije rekao da se sa ovim okruglim ne koči a ja mislio ma ima još toga :glasses9:
I ajde ljudi recite vi zadnji amortizeri crno, crveno ili bijelo? Koju boju da puknem na njih?
tommy:
sretno sa projectom :icon_thumright:
kako mi se sviđa ta kombinacija boja na toj replici :dr_ica:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju