Općenito > Generalno o skuterima
Aprilia ditech?
frane1012:
Mislim da se možemo složiti da je uzrok daljnje ne prodaje kombinacija tih dvaju faktora. Grale Gorivo sigurno, mislim iz iste kante bi liva u kosilicu, frezu, pentu, drugi u svoje aute ali ja bi odma na ditechu osjetija nekvalitetu goriva, šporkicu ili vodu. Iz razloga što se ovdje radi o direktnom ubrizgavanju, mislim što se događa kad on direktno ubrizga vodu koja je u gorivu a imaš samo jednu svićicu, nema tu iskre pa kad ideš 80km/h on naglo izgubi gas a ti samo što na paneš s motora. Kažem ponovo više san problema ima sa njime dok je bija nov 2003 - 2006 (Ina - privatne pumpe) nego posljednjih godina Omw - Tiffon. Sad ne troka uopče.
Aprilia maniac:
U potpunosti se slazem sa vama..
Ja sam jednom vozio didia na popravak (to je bilo davno, dok jos nisam imao pojma sto je to el. Ubrizgavanje)..didi mi nije htio palit, i proveo je 3 tjedna u radioni da bi automehanicar me zvao na kraju i rekao mi da ga on nemoze popravit,da je on mjenjao i karike i klip i vecinu toga al da nece upali i gotovo..ja sam tad stvarno pomislio da je didi gotov i htio sam ga polit benzinom ph zapalit da bi mi na kraju jedini kvar bilo ono crijevo sto spaja kompresor i injector..tako da je sramota koga sve zaposljavaju po ovim servisima u hr..nije nista cudno da zbog takvih servisera ljudi pricaju da je didi smece i da to ne treba kupovat...a po meni je didi najnaprednija masina od 50kubika ikad napravljena..
Aprilia maniac:
Al sto se goriva tice slazem se da je inino gorivo katastrofa..al nije ni gorivo tolko lose kao sto je izrada ovih ngk svijecica u posljednih par god po meni..cini mi se da ove serijske ngk svijecice postaju sve losije i sve osjetljivije na gorivo..
X-Thug:
ma da gorivo je tako lose, onda niko nebi ima vanbrodske motore preko 15 konja
Grale:
jedna stvar-gorivo je loše na starim,malim lokalnim benzinskama i kod sumnjivih privatnika...
velike centralne ine imaju dobro gorivu,koje je uostalom isto ko i na tifonu,a omv također ima super gorivo...
na te tri točim uvijek,iako preferiram omv...
petrol i ostale nemogu komentirat kad sam možda jednom samo auto natočil na njemu,jer je tek odnedavno u mojem gradu a i nije mi baš usput...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju