Općenito > Generalno o skuterima

Aprilia ditech?

(1/7) > >>

frane1012:
Ej ljudi jel se još proizvode? Mislim jel ih se još može kupit? Na stranicama Aprillie vidim samo sr-ke u karburator verziji?
Hvala

Aprilia maniac:
Ja mislim da se proizvode jos..al ih nema vise za hrvatsko trziste to sam 99% siguran..jbg znas i sam kakvi su hr serviseri, njima je to sve prekomplicirano pa je najvjerojatnije izbacen iz prodaje za cijelu hrvatsku..

frane1012:
Pretpostavlja san to, al eto sad imam i potvrdu od tebe. Uglavnom bitno da ih se može kupit, sutra čemo biti u uniji sa Italijom pa če to ići puno lakše  :).

Grale:
ima na njuskalu jedna se prodaje...
da imam para odma bi ju uzo :headbang:

frane1012:
Bome da imam i ja bi. Možda je ovo mao off topic ali moram reći to > ditech je za karburatore Star trek. Jučer susjed pokaže novog piaggio fly i ka leden pod čokom i malo dimi. Mislim imam sr-a od 2003 i nikad nisan vidija da je taj motor zadimija. I još se sičan nevjerice mještana kad su skužili da nema kurblu.  :). Frend mi je ima isto sr-a ali karburator i sićam se kad me pita koliko ulja mi troši (kao on ulije 2-3 kantice) a ja njemu da meni jedna dosta za sezonu...  A najača stvar je da 4 godine nisam ni znaja di mi se nalazi svičica, otiša bi na servis i oni bi to prominili, nikad ona nije zacrnila ili da je zajebavala u paljenju... A frend na kurblu i udri, pa puši u svičicu koja je crna ....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju