Općenito > Generalno o skuterima
Aprilia ditech?
tommy:
--- Citat: frane1012 - 26 Srpanj, 2012, 08:59:10 ---Ej ljudi jel se još proizvode? Mislim jel ih se još može kupit? Na stranicama Aprillie vidim samo sr-ke u karburator verziji?
Hvala
--- Kraj citata ---
proizvode se, nikad se nisu prestale proizvodit odkad su pocele, a novi model od 2005 sa el. ubrizgavanjem gorima se prodaje pod nazivom SR 50 R FACTORY. Samo ti ih nema kupit na hrvatskom tržištu zato sto se kvare zbog lose kvalitete naseg goriva pa su zbog toga povucene iz salona. Ti mozes taj motor uvsti iz druge države. Ja mislim da ih u BIH nisu povukli iako je tamo gorivo još gore. Ima ti koja na PIKu prodaje se, a mozes uvest i iz slovenije :dontknow:
frane1012:
Znam da je gorivo problem i vjerujem da smo to osjetili svi koji imamo ditech ali evo vjerujte mi ima 3-4 godine otkad imam veći izbor pumpi u Gradu di živim a ne Ina i neki privatnici situacija se popravila. Niti da troka nit iša samo pali i vozi.
Grale:
priče za malu djecu da se ne uvoze zbog lošeg goriva...onda bi se i auti kvarili i sve....
to je zbog nestrucnosti servisera...
u ovlaštenom servisu u mojem gradu su imali majstore koji nisu znali zablokirat skuter za tehnički,ali su se opametili pa su zaposlili pravog majstora!
da su ostali servisi tak razmišljali možda bi ditech/purejet opstal na našem tržištu...
ali oni svi imaju mehaničare u servisu i ispod časti njim je da njim recimo kuhar po struci,šarafi u radioni...
moj ditech ima prek 20000 km i spalil je dvije svjecice...i otisla pumpa,jedini kvar...
sad sam gledal na njuskalu,lik je napisal factory,ali nije...tak da nznm dal ih ipak ima baš previše
tommy:
--- Citat: frane1012 - 26 Srpanj, 2012, 10:34:25 ---Znam da je gorivo problem i vjerujem da smo to osjetili svi koji imamo ditech ali evo vjerujte mi ima 3-4 godine otkad imam veći izbor pumpi u Gradu di živim a ne Ina i neki privatnici situacija se popravila. Niti da troka nit iša samo pali i vozi.
--- Kraj citata ---
ma el. ubrizgavanje :icon_thumright:
motor manje troši goriva i ulja, tisi je i bolje ide.
tommy:
--- Citat: Grale - 26 Srpanj, 2012, 10:39:42 ---priče za malu djecu da se ne uvoze zbog lošeg goriva...onda bi se i auti kvarili i sve....
to je zbog nestrucnosti servisera...
u ovlaštenom servisu u mojem gradu su imali majstore koji nisu znali zablokirat skuter za tehnički,ali su se opametili pa su zaposlili pravog majstora!
da su ostali servisi tak razmišljali možda bi ditech/purejet opstal na našem tržištu...
ali oni svi imaju mehaničare u servisu i ispod časti njim je da njim recimo kuhar po struci,šarafi u radioni...
moj ditech ima prek 20000 km i spalil je dvije svjecice...i otisla pumpa,jedini kvar...
sad sam gledal na njuskalu,lik je napisal factory,ali nije...tak da nznm dal ih ipak ima baš previše
--- Kraj citata ---
vjeruj mi da je gorivo u nas losije nego u drugim državama to je jedan od razloga, a i ovo sa servisima se slažem u potpunosti
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju