Cuj ne postoji 43 specijala,pa naravno da ne postoji kad to uopce nije klip od automatika vec od vodene pumpe a nije ni od nje jer je sa L karikom,nego ih se ima nabaviti u svim dimenzijama klipa i bolcne,naravno mislim na 10 i 12mm bolcnu. CAk postoji i kit od Airsala koji ima 45mm klip. I moje 3 sezone sa tomosom su bile kao jedna tvoja 15000km i to je vise nego dovoljno kilometara da masina rikne ako nije dobro slozena.
A ja kad sam se rodio i kad su se vozili tomosi nije bilo ni interneta ni laser auspuha i radilo se od cega se imalo i iz glave a ne prepisivalo sa foruma. I da ja sam opet ponavljam slozio automatika sa 42,5L klipom i digao cilndar za 1mm i obrusio ga odozgo za toliko i preradio serijski auspuh a u karburator samo vecu diznu i izbusio gumu sto pokriva filter vazduha. I klip sam jos malo obrusio na peru koje otvara usisni kanal na cilindu kod karburatora i vozio tako dugo i jako.
EDIT
ZAboravio sam jos dodati i da smo potpuno vadili dio cilndra do usisnog kanala,znaci kad se cilindar izbusi na 42,5 stjenka samog cilndra na mjestima gdje su usini kanali se toliko stanji da je bolje odmah pocstiti te ostatke nego cekat da sami popucaju i naprave havariju. A to takodje i pomogne u usisavanju jer se kanal na taj nacin i malo prosiri.