Ouc air sad da ti ciko Tony nesto kaze za Tomosa od Matije znam i vjerujem da je tolko kit gore jel je vec par ljudi iz tomos scene reklo da su ti prvi kitevi najizdrzljiviji i ljepo ti je reko da je njegov buraz u sloveniji na promociji kupio kit (a ti kitevi su ocito izdrzljiviji jel znam 2 ljudi koji su to i rekli a za Matiju znam jel se znamo) i reko je da je mjenjo karike i da motor nejde u pola kak je iso jel je ocito istrošen tako da nebi bilo zabune da ja nekome solim pamet ili nesto slicno naprotiv ja samo govorim cinjenice. :icon_thumright
A ako zelis da ti motor bolje ide kupi si rezonantni auspuh ( lipnika , mastera,mf3 ili mf cobru) i daj proborat cilindar na 39-40 i metni klip sa l karikom (onom na vrhu klipa ali moras sam radit prozorcice ako mislis radit na a35 cilindru ),spusti glavu,metni kosi usis i delorta 15/15,i naravno malo prosiri usis i ispuh ( ali to radi pomogucnosti na a35 cilindru jel on ima usisne lamelice a to znamo da je bolje), izracunaj si prijenos koji bi ti najbolje iso po tvojoj kilazi i ako si pri novcima uzmi elektronsko paljenje 12/80w i tu ti je problem rijesen
A ako te jos nesto pati javi se na PM i objasnit cu ti vrlo rado
Suhy nemoj savat takve ideje nikome to samo ti kemijas zato se i jesi zabio u ogradu ahahahah