Tehnički kutak > Tuning skutera

TOMOS Automotic a35 tuning prijedlozi !

<< < (9/11) > >>

Suhy:
Nemaš kaj račinat za te kanalezemeš borer od starog najveći kaj ima i deri ....
Ja sam tolko proširio kanale da dihtung nije bio dosta velik da pokrije sve pa sam od kartona kemojio i šlaufa bicikla gume.
Sve se to da skemijat , stavi si kraće federe bar 1. brže bu ti našaltavo.... e i da od BMW iza lančanik deni 90 po vuri 100%
I nemoj zaboravit nitro ugraditi ovo kaj sam prije napisao

Grotty:
Usis spusti 1mm,digni ispuh 1 mm , oba kanala skini bočno 1 mm i zaobli rubove , skrati klip lučno 2-3mm, neka reza, klip L , 6-10 veća dizna i makneš onu plastiku tj airbox a ostaviš onu gumu na karbu, paljenje dobro naštelaj, spusti glavu 1 mm i digni cyl 1.5 mm  .... s ovim setupom ja sam svog navuko 70 kmh i dero serijala speedfighta, baotiana ko lud .... i još sam znal u getribu nalit više ulja tak da mi u drugu prebacuje na oko 30-35 kmh  :frajer: prvo ovo napravi pa pogledaj na čem si dobio a na čem izgubio

Suhy:
Pfffffffff 70 je slabo moj je 9 bani išo  :icon_thumright:

Grotty:
90kmh na automatiku  :icon_scratch: :icon_scratch: za tu brzinu moraš imat oko 10000-11000 okretaja ,a za te okretaje moraš bit jebeni pro tuner .... stoga tih 90 kmh ne vjerujem ... 70 kmh za automatika se moraš namučit  , a za 90 kao što sam reko jebeni pro tuner moraš bit ..... sve ove godine znam za jedino jednog tipa koji je imo automatika koji je išo 90 kmh a u drugu mu je prebacivo tek na 45 kmh ... :notworthy:

Suhy:
Jbg bezveze si tuko pare ja sam samo od BMX denul iza lančanik koji je manji  :laughing6: :laughing6: :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju