Tehnički kutak > Tuning skutera
TOMOS Automotic a35 tuning prijedlozi !
Tony 232:
Rašo boy onda se ispricavam krivo sam svatio :dontknow:
Maurini-Tuning:
--- Citat: rašo-boy - 18 Kolovoz, 2012, 08:35:38 ---ta cjev u auspuhu ( flađa ) se krati kod apn-a
i taj priručnik je za tuning apn-a
tony 232 i ja sam već par godina na tomos forumu
i moj post se odnosi na autora teme
--- Kraj citata ---
ahaa :icon_thumright: nisam znao da je za apn-e...
RunnerSP180:
spusti mu glavu,promini spuh,i L kariku :toothy12:
razorxxx:
cemu :toothy12: ? jos mi je najajce kad sa tomosom operem ove skuterase sta se kurce sa njima ;D ;D ;D ;D
BrZi_46:
--- Citat: Kamba - 14 Kolovoz, 2012, 23:16:04 ---
--- Citat: dino73n - 14 Kolovoz, 2012, 20:59:31 ---
--- Citat: Kamba - 14 Kolovoz, 2012, 19:45:53 ---...ovo razbušivanje cilindra nema smisla...a i nemoš ga razbušit na 43 mm..... :toothy11:
...stavi mu auspuh za Tomos Kolibri,pošteluj paljenje i malo veću diznu uz otvoreniji filter...
--- Kraj citata ---
Ti se ocito nisi ni rodio kad su se vozili tomosi. moj automatik je bio sa 42,5L klipom i vozio sam ga 3 sezone i nije nista krepalo u njemu.Radilicu sam odmah stavio jacu tj. klipnjacu samo od 15ke koja ima iglicasti lezaj i u maloj pesnici jer u automatika je tu inace piksna od bronze. fino sve postelao i gas malo veci diznu i izbusenu onu gumu sto ide na filter zraka.
auspuh sam vozio preradjeni serijski i isao je ko vjetar,samo sto je bio preglasan da je bio neki rezonac bio bi jos bolji,prije rata se se iz slovenije narucivali rezonci ''LIPNIK'' i bili su bas super jer sa njima se dobijalo bas dosta snage.
--- Kraj citata ---
....Tomosi se voze još i sad,kakve ima veze kad se itko rodio...ti si se rodio kad su se "vozili" Tomosi a opet kažeš da treba izbušit na 43 mm cilindar....tu odmah mogu reć da blage nemaš o ikakvom tuningu Tomosa,jer 43 mm specijala niti ne postoji na tomosu.....najbolje mu leži 39 mm s L karikom i recimo Laser auspusi su ok za tomos uz neke preinake.... :icon_thumright:
...3 sezone je meni 45 tisuća km...jesi toliko prošao na njemu... :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
ko zna zna! 39l ili 40l i vise od toga ne...rezić mf power(nema vise takav z matika imas onaj laser al je k... prema mf poveru...) i sa 39l ide super i drzi 100godina!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju