Tehnički kutak > Tuning skutera
TOMOS Automotic a35 tuning prijedlozi !
razorxxx:
oprosti al gluposti pricas.. s kracim prijenosom ima bolji start manju krajnu.. s vecim losiji start vecu krajnu.. znaci da je u tebe bio duzi prijenos isa bi 120?
dino73n:
Najjace od svega je sto se autor teme vise nije pojavio ovdje a tema mu se razvukla na 3 strane standardnog baklanskog "šta ti znaš ja sam pametniji" prepucavanja.
Ovdje bi najpametnije bilo ubaciti katanac!
denis00:
--- Citat: rašo-boy - 16 Kolovoz, 2012, 11:43:00 ---ja sam nedugo prešo sa tomosa na skutera jer sam ga kupio za male novce
imam još jednog apn-a u garaži kojem treba poštelat fergazer i ide 90 bez problema :frajer:
ali to je rupa bez dna :laughing7:
--- Kraj citata ---
90 ali sa Sljemena nizbrdo i vjetar u leđa :toothy9:
OUC AIR:
--- Citat: Suhy - 19 Kolovoz, 2012, 20:13:57 ---Jbg bezveze si tuko pare ja sam samo od BMX denul iza lančanik koji je manji :laughing6: :laughing6: :laughing6:
--- Kraj citata ---
ja doma nemam bazen al zato kupit cu jarun ! hahaha 90 na sat ....
BrZi_46:
--- Citat: denis00 - 24 Kolovoz, 2012, 17:40:20 ---
--- Citat: rašo-boy - 16 Kolovoz, 2012, 11:43:00 ---ja sam nedugo prešo sa tomosa na skutera jer sam ga kupio za male novce
imam još jednog apn-a u garaži kojem treba poštelat fergazer i ide 90 bez problema :frajer:
ali to je rupa bez dna :laughing7:
--- Kraj citata ---
90 ali sa Sljemena nizbrdo i vjetar u leđa :toothy9:
--- Kraj citata ---
90 je jos malo--hahha....najbolje kaj ekipa prica ide 100seriala tomos a neznaju fergazer stavit gore.....za tomosa se trebas jeba***+ pomucit da dobis 85...a ovo sve drugo su puste priče!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju