Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

baotian bicilindrico 4 i 5 str video

<< < (62/64) > >>

zemo323:
kako se nebi sjecali.. :) koliko smo te samo gnjavili da nam pokazes spojnicu za radilice :icon_biggrin:

Btw. Jel to neki novi projekt u najavi?  ;D

Road runner:
baš mi je drago da se sječate projekta bilo je pakleno slagati to čudo al ko zna možda opet krenem u slaganje mašine mi stoje doma :)))) i ako krenem opet sa slaganjem svaki korak če bit detaljno opisan  :D al ugl vač imam ideju mašine jedna iznad druge spojene klinastim remenom svaka če imat svoje instalacije tak da neče više bit problema s trokiranjem i kutem paljenja  :icon_biggrin: ugl kog ja lažem definitivno ču ga opet slagat  :toothy12: :toothy12:
AirBoX-ovo je originalna tema :D

Road runner:

--- Citat: Road runner - 11 Siječanj, 2013, 18:15:43 ---baš mi je drago da se sječate projekta bilo je pakleno slagati to čudo al ko zna možda opet krenem u slaganje mašine mi stoje doma :)))) i ako krenem opet sa slaganjem svaki korak če bit detaljno opisan  :D al ugl vač imam ideju mašine jedna iznad druge spojene klinastim remenom svaka če imat svoje instalacije tak da neče više bit problema s trokiranjem i kutem paljenja  :icon_biggrin: ugl kog ja lažem definitivno ču ga opet slagat  :toothy12: :toothy12:
AirBoX-ovo je originalna tema :D

--- Kraj citata ---

večinu materijala sam več nabavil,remenice,nosače mašine,instalacije.....  ;D

zemo323:
znaci bit ce projekt  :toothy10:  samo naprijed, puno srece  :icon_thumright:

Oce opet biti 2 karburatora?

Road runner:

--- Citat: zemo323 - 11 Siječanj, 2013, 18:29:06 ---znaci bit ce projekt  :toothy10:  samo naprijed, puno srece  :icon_thumright:

Oce opet biti 2 karburatora?

--- Kraj citata ---
naravno 2 fergazera :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju