Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

baotian bicilindrico 4 i 5 str video

<< < (61/64) > >>

AnconeR:
E rođo, sad si nas sve zaje*ao. A ništa, nafajmo se da će ti se vratit volja a i pare  :icon_thumright:

Road runner:

--- Citat: neuromaniac - 08 Studeni, 2012, 18:42:39 ---ma daj nećeš valjda sad odustat ? wtf ?

--- Kraj citata ---

neda mi se više prčkat po tome a vozio je ja sam več postigo ono kaj sam htio sad danje zajebavanje oko toga mi se ne isplati jer se po tom uvjek mora šerafit vozio je kak sam svima reko da če vozit i jbg više ne vozi xD

Road runner:
alo ekipa da vidim ko se sve sječa bicilindra bilo je puno zainteresiranih ljudi pa me zanima jel vam bar osto u sječanju :D

Sever:

--- Citat: Road runner - 11 Siječanj, 2013, 17:07:58 ---alo ekipa da vidim ko se sve sječa bicilindra bilo je puno zainteresiranih ljudi pa me zanima jel vam bar osto u sječanju :D

--- Kraj citata ---

:biker2:  taj sam :D

AirBoX:
Ovu temu sam vidio prošle godine, al' mislim da ovo nije orginalna tema? Mislim da je ona koju sam ja čitao datirala još iz 2011. godine (ispravite me ako griješim)

Al' šta reći za ovo čudo, osim svaka čast. Lijepo je imati ideju, al' ostvariti ju je daleko veći uspijeh! :toothy3:

Zvuk je nenadjebiv :o :D A vdim da se neloše i kotrlja :)

Sve pohvale za ovaj projekt! :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju