Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

baotian bicilindrico 4 i 5 str video

<< < (64/64)

neuromaniac:
šteta što nema više ovakvih ekstremnih projekata , bilo bi puno zanimljivije , vjerovatno se nema novaca  :dontknow:

Road runner:

--- Citat: neuromaniac - 12 Siječanj, 2013, 00:23:07 ---šteta što nema više ovakvih ekstremnih projekata , bilo bi puno zanimljivije , vjerovatno se nema novaca  :dontknow:

--- Kraj citata ---

a jbg nema se nemam ni ja al eto polako ide  :icon_thumright:

Road runner:

--- Citat: zvonkec_92 - 11 Siječanj, 2013, 23:20:50 ---bolje je sa jednim, ovak ova dva kineska nikad nemru radit jednako, opet bu brža mašina gonila sporiju..

--- Kraj citata ---
nemrem stavit jedan kad budu mašine jedna iznad druge moraju bit baš 2 jbg  :sad1: i ja bi 1 lakše je uštelat motor

Road runner:

--- Citat: zvonkec_92 - 11 Siječanj, 2013, 23:44:31 ---
--- Citat: zemo323 - 11 Siječanj, 2013, 23:28:22 ---Zvonkec, bilo bi bolje sa jednim ali kako ce rijesit usis? Meni ne pada nista na pamet  :dontknow:

a ako sinkronizira karburatore, (stavljao sam mu link na yt kako se to radi) nebi tribalo bit problema. Uostalom, nece vozit trke da mu treba zadnji atom snage iz masine i najvaznije ide preko remenice pa ta odstupanja nebi trebala stvarat velike probleme..
Samo nek ih ustima sto bolje moze i odstupanja svede na sto je manje moguce.

--- Kraj citata ---
ta odstupanja su dozvoljena ako dobro našpana remen da nemože proklizit, inaće se budu potukle mašine ak nebudu u fazi, ( na jednoj klip gore, na drugoj dole.. )

--- Kraj citata ---
svaka če imat svoje paljenje tak da nebu važno u kojem su položaju klipovi

zedooo:

--- Citat: zvonkec_92 - 11 Siječanj, 2013, 23:44:31 ---ta odstupanja su dozvoljena ako dobro našpana remen da nemože proklizit, inaće se budu potukle mašine ak nebudu u fazi, ( na jednoj klip gore, na drugoj dole.. )

--- Kraj citata ---

Hijao Zvonkeeec brateeee

Pa o cemu ti pricas frendeeee haahhahahahaah :D Znam da je stara tema ali kad sam ovo vidio upišo sam se od smijeha skoro! TO STARI :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju