I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ja sam već tri puta naručivao! super su i mogu mirne duše reći da su mi draži od scooter attacka!robu dobiješ super zapakovanu! ako neke stvari nemaju na lageru, naruče ih i nikad ne čekaš više od 2 tjedna da ti paket stigne!
Citat: robert - 14 Svibanj, 2008, 22:18:14ja sam već tri puta naručivao! super su i mogu mirne duše reći da su mi draži od scooter attacka!robu dobiješ super zapakovanu! ako neke stvari nemaju na lageru, naruče ih i nikad ne čekaš više od 2 tjedna da ti paket stigne!robert da te pitam to si platio preko paypal-a ?? ako jesi i ako nije problem bili mi mogao u kratkim crtama objasniti kupnju
Citat: vine5x - 14 Svibanj, 2008, 23:38:29Citat: robert - 14 Svibanj, 2008, 22:18:14ja sam već tri puta naručivao! super su i mogu mirne duše reći da su mi draži od scooter attacka!robu dobiješ super zapakovanu! ako neke stvari nemaju na lageru, naruče ih i nikad ne čekaš više od 2 tjedna da ti paket stigne!robert da te pitam to si platio preko paypal-a ?? ako jesi i ako nije problem bili mi mogao u kratkim crtama objasniti kupnjune platio sam karticom!
@Robert: Kolika je postarina za HR i kako si prosao sa carinom?
Citat: To3cutter - 12 Lipanj, 2008, 14:49:45@Robert: Kolika je postarina za HR i kako si prosao sa carinom?poštarina je 22 eurakad stvari dođu u hrvatsku idu na carinu!carine nema ali moraš platiti pdv i još neke druge pi*darije što iznosi nekih 25% cjene koju si na easyparts.nl platio!