meni tehnicki tj rega sigurno ne utjece na stanje vozila, trudim se da je sve u perfektnome stanju, jednostavno ne volim voziti kad znam da nesto nije ok...
stanje guma se trebalo promijeniti za koji dan, ali jbg, na ovu situaciju kod mene tesko da su utjecale jer niti je bilo kocenja niti icega...
polagao sam da me murija prestane ganjati . znao sam sva pravila i gluposti, sto se pokazalo i na ispitima auto skole gdje sam bez predavanja i ucenja imao 120 bodova, znaci max... ako neznas, netrebas ni uciti, toliko godina u prometu, trebao bi znati....
vozacki po meni ne utjece na kulturu u prometu, jer da utjece, nebi bilo ovako mnogo sranja svaki dan... jbt, ovo sto se dogadja po raskrizjima nema nigdje, niti znaju stati u svoju traku, niti znaju tko ima prednost ... uzas....
jbg , priznajem da uvijek vozim brze od znakova, ali poznajem cestu i gdje se sto nalazi uvijek i znam stanje automobila i kolinika... sad ljeti je to katastrofa recimo
ionako mi je najcesca voznja 70-90 kmh, nekad kad sam sam volim se ispuhati malo, to vecinom kad nema zive duse na cesti...
grale napuniti cu ga sigurno uz oduzimanje b kategorije pola godine, samo zato jer nisam udrio u zensku , sad nemogu dokazati da je skrenula u moju traku