dancoo ja tebe fkt ne kužim...stariji si od mene i velike većine na forumu,a pogledaj malo kaj pises...u onoj temi di su malog na srki kobre zaustavile,dajes primjer mladima da je to u redu...ko i sad kaj velis da vozačka i rega nisu nikakvo mjerilo..
kak nisu?ja imam za b,i da sjednem na nekaj jače sigurno nebi znal vozit koda imam položeno...a kaj se tiče rege.i tehničkog,pa ne postoji to za bezveze...možda je motor bil neispravan?ne postoje zakoni za bezveze,ko i za vozačku i regu i kacigu...
ako si vec zagovornik nelegalne vožnje,nemoj slat krivu poruku mlađima,pa da i oni budu htjeli bit kul pa da voze bez vozački i ostalih uvjeta za legalnu i sigurnu vožnju...
što se tiče dečka kaj je poginul,žao mi ga je ko i svako drugo biće koje izgubi život
Grale legendo, nikog ja ne potičem, nit kažem nekom da je voziti bez vozače u redu, da si pomno čital skužil bi razliku izmođu postova tu i u onoj temi
Kaj ti misliš da te 15h vožnje i papirić A kategorija štiti od svega na cesti, pa taj lik koji je pal vozi i ima brdo sati odvoženih, čak ima i iskustvo neko, a ubilo ga to kaj nije imal kacigu(nije bitno jel regan motor i jel ima vozačku), jedino i osnovno kad se radi o motoru!
Haha zato velim, nisi kul kad voziš bez vozače, nek imaš viška para ili si panglu
A rega je više za druge nego za tebe, jer ak se i dogodi sranje ak nemaš regu cijeli život buš radil za to kaj si napravil! Sve se zna, i sve nećemu služi... al motor bez kacige nejde !
Slušaj ovo, voziš 50ccm skuter 10godina, i kupiš 125ccm i moraš polagat, i sad mi reci taj papir koji si dobil A1 ili kako već, ćemu služi?? Sigurno te nije naučilo niš novom ili ti je promijenilo stil i kulturu u vožnji...NE niš nije promjenjeno osim kaj si moral platit A1 i kaj si osiguran da nećeš policiji morati niš plaćati kad te ulove! 15h vožnje te nemre promjeniti kao vozača, a znakove i ostale stvari si ionak naučili ili nisi na predavanjima!
Da rezimiramo, to kaj nema neko vozačke ne znači da se je ubil zato ili da bi ostal živ da ju je imal! U to sam 99% siguran!