Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: tuning BB  (Posjeta: 1466 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline EdoSP

• Tržnica : (+10)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Sarajevo
  • Moj Skuter: Gilera runner SP 180
  • Moja Kaciga: Shoei Mankato
  • MojSetup: bit ce turpija
  • MojSpuh: kein katalizator
tuning BB
« : 01 Srpanj, 2012, 12:52:06 »
planirao sam kupiti sljedece stvari za svoju BB masku

multivar,karb 26 phbh,takodjer neki remen,ne znam koji je najbolji da uzmem(predpostavljam polini kevlar?)

da li mogu ostaviti serijske federe kvacila i centralni ? koje bi rolne trebao otprilike da uzmem(planirao sam da kupim 13gr i 14 gr pa bi se to moglo skombinovati ?) jos me zanima kakav je to karb(bio je na nsr hondi),jel pouzdan,koji set dizna da uzmem ? vjerujem da ne bi trebalo biti problema da ga nastelujem

Offline Josip

• moderator
  • Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • nikad ništa ne dovršim... ali radim na tome
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Seget D.
  • Moj Skuter: aerox nrg zip srr sp
  • Moja Kaciga: OGK FF3
  • MojSetup: dr evo, MF racing, due, s6r, mhr replica, mhr, team1
  • MojSpuh: c21,nardo,pro replica,tea
Odg: tuning BB
« Odgovori #1 : 01 Srpanj, 2012, 13:20:03 »
planirao sam kupiti sljedece stvari za svoju BB masku

multivar,karb 26 phbh,takodjer neki remen,ne znam koji je najbolji da uzmem(predpostavljam polini kevlar?)

da li mogu ostaviti serijske federe kvacila i centralni ? koje bi rolne trebao otprilike da uzmem(planirao sam da kupim 13gr i 14 gr pa bi se to moglo skombinovati ?) jos me zanima kakav je to karb(bio je na nsr hondi),jel pouzdan,koji set dizna da uzmem ? vjerujem da ne bi trebalo biti problema da ga nastelujem

Ma to je kita od carba, ako vec ides uzmi dell 25 ili mikuni TM24 ili ako ces novi imas na attacku onaj vhst 24 ili 28 black edition
polini kevlar je ok, mislim zeleni federcic na kuplung iza malossi pakiranja stock centralni i cekaj igora.sb da ti kaze za rolice

Offline speed__100

• Tržnica : (0)
  • forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Orašje
  • Moj Skuter: SP172,nex500,sf100
  • MojSetup: Malossi 172,bgm head,multivar,st6 vforce3,tm28ss,digitronic
  • MojSpuh: Malossi mhr
« Odgovori #2 : 01 Srpanj, 2012, 14:47:35 »
13.5 rolice bi bile ok.Sta se tice postavki kuplunga ostavi sve serijski,al naravno da je centralna u super stanju takodjer i sustice.Ja sam probavo stavljat bijelu dugu i kratku malossi ali stock centralna mi se pokazala najbolja,takodjer sam stavljo i zelene sustice nije mi to to,jedino ako imas PM-a onda da.Sto se tiče ostalog setupa preporucio bi ti usis tipa vl11,13 bar za početak to je must have.Bas sam neki dan testiro sa serijskim usisom i mogu rec da mi sa vl11 puno bolje prima gas,osijeti se razlika fino.Ja vozim trenutno na keihin 24 sa 102 diznom i preradjenim boxom,13.5 multivar,172,vl11,spuh bez kata i pratim full otvorenog nsr-a,a jos imam 100kg.
« Zadnja izmjena: 01 Srpanj, 2012, 14:49:07 speed__100 »

Offline EdoSP

• Tržnica : (+10)
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Sarajevo
  • Moj Skuter: Gilera runner SP 180
  • Moja Kaciga: Shoei Mankato
  • MojSetup: bit ce turpija
  • MojSpuh: kein katalizator
« Odgovori #3 : 01 Srpanj, 2012, 15:03:55 »
bio mi je izletio taj phbh pravo jeftino pa reko da uzmem,ali ako je sranje onda nista,onda cu cekat da naleti neka dobra 25ica,hvala ti na savjetima speede

multivar - 13,5 grama role
karb 25
polini kevlar
to je sad za sad

Offline SRAD

• moderator
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Trogir
  • Moj Skuter: SP 180, Supermoto
  • MojSetup: SabijatoR
  • MojSpuh: Malossi
« Odgovori #4 : 03 Srpanj, 2012, 12:52:45 »
Ma to je kita od carba, ako vec ides uzmi dell 25 ili mikuni TM24 ili ako ces novi imas na attacku onaj vhst 24 ili 28 black edition
polini kevlar je ok, mislim zeleni federcic na kuplung iza malossi pakiranja stock centralni i cekaj igora.sb da ti kaze za rolice

Kontaktiraj Igora.sb i za karburator, može ti nabaviti povoljnu i dobru kopiju pwk keihina. Promjer od 26 mm je sasvim dosta za cestovni tuning.
Servis skutera i motora, kompletni tuning

Offline runner_sp180

• forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Županja
  • Moj Skuter: SP180
  • Moja Kaciga: Takachi
  • MojSetup: stock
  • MojSpuh: stock
« Odgovori #5 : 06 Srpanj, 2012, 14:37:06 »
baš kod kuće imam TM24 i dellorto 25 i nisu nimalo slični, nemoj da te zavara ono 1mm tamo vamo to je isto... nije, 25 ima uži venturi, ima round slider, čašica mu je puno veća, imaš sve priključke dok kod mikunija nemaš priključka za ulje i vakuum, čašica je puno manja