I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Meni se čini samo jedna stvar. A to je da mu je cajger jako točan naspram ostalih.
Ma ide to super... Nego kako se sad boriš s potrošnjom? meni je točno 4.5 litre, al ga stalno ganjam...
ja neznam zasto, ali na mome sf-u do 60 kazaljka ne moze pratiti ubrzanje, a u lika koji ima kit, kazaljka leti , i prati kako ide ubrzanje, zna li tko zasto je to tako? samo nemojte zezati da je moj prejak i te gluposti..
ti si napusen
pa pazi znaš kako puni serisjki i kad vidiš ovo pa možeš zaključiti...ide fino...ja zadovoljan!Super potrošnja...tu sam negde oko 5 lit...moram izmeriti tačno!pajo: dobar je spuh a videćemo kakvog je kvaliteta!
Zaboravio sam te pitat... vidim da ti je temperatura skuta po satu bila oko 80... Meni na serijskom cilindru otkako sam maknuo org. spuh i stavio veću diznu temperatura kolko ga god gario ne prelazi 50°C... To je vjerovatno temperatura vode, ili mi krivo mjeri ja ne znam... Al znam da otkako sam maknuo ono serijsko smeće skuter puno manje grije.
Pravih 9250 nije malo... a čovjek lijepo piše da scoot po toj čukici neče preko 9100 okretaja nikako.Ono što želim upozoriti je to da i moja čukica od rpma i podosta drugih serijskih zapravo jako lažu te su okretaji na scootu sasvim ok za taj kit. Ide ok. Slagao sam ja sad nedavno sličan setup na Pugu u cajger mu je podosta točan i ide vrlo slično. Samo je polinijev kit i Zx gore tako da ne vidim kako bi mogao bolje?!
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34
ono smeće od serijskog auspuha je skroz začepljeno...
Nije bas smece, moze posluziti kao dobra grijalica