Općenito > Maxiskuteri
Izbor kineza u Rijeci
monetri:
--- Citat: zvonkec_92 - 13 Lipanj, 2012, 07:22:11 ---www.njuskalo.hr/skuteri-preko-50/italscooter-baotian-rocky-125-cm3-oglas-4221035
novi s garancijom 7000kn.to kupi
--- Kraj citata ---
Vec sam ih zvao. Nemaju rijesenu podrsku u Rijeci. Sto mi je jadno jer bi vecina dilera to odrzavala bez beda, a prije i jesu, al ovaj uvoznik to nema rijeseno. Inace ih ima par komada jos :dontknow:
A opet, garancija od godinu dana.... pa kolike su sanse da bas nesto ode u tom roku a da uopce moze ic pod garanciju? I opet pitam, ne znam koliko je pametno proci 200km u komadu sa bilo kojim novim skuterom... isao bi ja po to ili cak po taj ingkart 150..
monetri:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 13 Lipanj, 2012, 00:59:04 ---Moj prijedlog kupi nesto japansko ili talijansko 125/150/180/200 starije ali ocuvano
Da se nac takav koji je i odrzavan i ocuvan,za 9000kn mozes danas svasta,radi se o tome da kinez 150 nema sanse u rijeci potuc pedesetku sa rezom,uz krimeju ili pehlin ides 50-55 ja s nrgem i rezom 65 tako da to otpisi odma
Potrazi malo neku stariju yamahu,hondu,runnera vx,ima ih u toj klasi dosta za novce koje bi dao,servisiranje nije problem,imas nas iz rijeke koji znamo a po dijelove via trieste :)
--- Kraj citata ---
Gledam oglase, ali sve mi je to neprivlacno. Skuter star 10 godina mi ne mirisi dobro, pogotovo ako za tu lovu imam novog 4T kineza s kojim sam bio odusevljen :laughing7:
Drago mi je da ima tu rijecana, haha, oni znaju koliko su skuteri tu napregnuti. Al opet, sa batinom sam stigao gdje god sam pozelio bilo ispod nule ili preko 30. To mi znaci beskonacno puta vise nego idem li uz pehlin 25 ili 50. Uvjeren sam da bi sa 125ccm kineskih konja sa gy6 masinom bio jednako odusevljen :binkybaby:
Iwo SR Tuono:
Ovaj kinez sa linka ne izgleda lose
Kupit u zg pa dovest u ri,zasto ne,taman ga mozes razradit malo dodes u rijeku zamjenis ulje i nastavis dalje
Grale:
evo točno kak ti iwo veli...pa ak niš drugo bar su masine pouzdane na kinezima,nisam cul da je nekog ostavil na cesti...vozis po 50 km i onda stanes na kavi i dođeš doma izmjeniš ulja i razraden ti je skut
zvonkec_92:
ma uzmi to dok jos ima,nemoj cekat da poskupe il da ih opce vise nebude.sta ce ti podrska u ri?i onako sve sta treba mjenjat sam mozes doma zamjenit.potrosni dijelovi se za jeftino nabave prek ebaya.u ostalom te gy6 velike masine se ne kvare kao 50-ke..ja sam sa svojim bez diranja napravio 15000km.dok nije doso kit,onda sam poceo serafit po skuteru.inace nemas brige sa tim
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju