Općenito > Maxiskuteri
Izbor kineza u Rijeci
Grale:
ma koda se 50 tke kvare,ja sam napravil 10000 sa dvije izmjene ulja i pranja filtera...ostalo niš diral nisam
zvonkec_92:
--- Citat: Grale - 13 Lipanj, 2012, 09:48:58 ---ma koda se 50 tke kvare,ja sam napravil 10000 sa dvije izmjene ulja i pranja filtera...ostalo niš diral nisam
--- Kraj citata ---
pa no, nek kupi dok jos ima po toj cijeni. i dopelja se polako do doma. 50-60 nek se vozi i to je to.
Iwo SR Tuono:
Zagreb rijeka po staroj cesti je izvrsna dionica za razradu,sve rezime gasa imas za vozikat dok recimo po gradu uglavnom je pun ;D
monetri:
Mozda bi to bila najbolja opcija. Ma znam da se ne kvare, nimalo ne sumnjam, ali kad je novi, jos ne vidis je li sve ok, je li sjelo, bla bla.... i nimalo ne sumnjam da je super cesta za razradu. Svakako, za tu cijenu ne vidim nista bolja..... cak i bez podrske... jos cu ih ja kontaktirat :)
monetri:
Najnoviji updejt, imam ponudu za onaj navedeni Ingkart 150cc za 8000kn, no ne u Rijeci nego u Zagrebu s tim da bi mi uvoznik dopeljao skuter ovdje, a servis bi bio dogovoren u Labinu. To mi se cini najbolja opcija, ipak je 25cc vise i skuter ima zadnji disk. I ipak su 2011 uvezeni ;)
To je zapravo ovako nesto, ta boja...
http://www.njuskalo.hr/image-VL/skuteri-preko-50/cfmoto-ht150t-11-149-cm3-slika-8785216.jpg
:binkybaby:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju