Općenito > Maxiskuteri
Izbor kineza u Rijeci
monetri:
Nakon sto sam se zagrijao za Ingkart 150 (vidi temu), sad vise nisam siguran. Prvo, u Rijeci je kod dilera skuplji 900kn za cash odnosno 9000kn. Druga stvar, mozda nebitna, je da su to sve skuteri stari 3 ili vise godina koji cekaju kupce i to me malo ohladilo. Racunao sam da za 8000kn dobijem skuter 150ccm sa dva diska, no ipak je milju kuna gore i jos star, pa me to sad unazadilo.
I sto sada? Za tu cifru ima Matrixa ili Facta 125, ali nema rijeckog dilera sto mi je bas zao jer to bi bilo to.
U Zagrebu takoder postoji za kupit Rocky 125 za 7000kn, ali opet, nikakva podrska u Rijeci ???
Zna li netko neki skriveni ducancic sa (kineskim) skuterima 125-150 GY6 masinama? Bas se osjecam usrano, zelim kupit skuter, a ne mogu :sad1:
POLIČ:
okani se kineza i kupuj ono šta vridi :icon_biggrin:
moj jedan prika je tako kupio nekakvu pedu 150 ccm pa ga se nije navoza,ručica gasa je minja 3 puta i sada mu je pokvarena :angry9:
Grale:
pa jel je problem nać u zagrebu dućan i skoknut jedan vikend i kupit ga za soma-dva kn manje nego u rijeci?
Domba:
keeway ti je pobjegao iz hrvatske, doslovce :)
E sada ja bi radje kupio nesto polovno, jer opet je pitanje garancije, a da se naci kineza ocuvanih sa malo km. To je moj prijedlog. A u slucaju kvara ostati ce ti novaca da ga sredis.
monetri:
Gle, nemoj tako, znam sto zelim, a to je jeftin gradski skuter do 150ccm i to 4T. Baotian je bio zakon, zelim isto samo jaci, nikakve 2T dimilice i pile, to me ne zanima, ok? :icon_biggrin:
--- Citat: Grale - 12 Lipanj, 2012, 17:03:01 ---pa jel je problem nać u zagrebu dućan i skoknut jedan vikend i kupit ga za soma-dva kn manje nego u rijeci?
--- Kraj citata ---
Nije! I to je opcija. Ali podrske u Rijeci nema nitko osim Ingkarta. I ne znam je li ok da sa ganc novim nerazradenim skutom vozim toliko u komadu :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju