Općenito > Maxiskuteri

Izbor kineza u Rijeci

<< < (2/6) > >>

Domba:
ja ti ni nisam rekao 2t da kupis, nego trazis polovno sto te zanima. Bas zbog lose podrske i upitne garancije.

monetri:

--- Citat: Domba - 12 Lipanj, 2012, 17:05:58 ---keeway ti je pobjegao iz hrvatske, doslovce :)

E sada ja bi radje kupio nesto polovno, jer opet je pitanje garancije, a da se naci kineza ocuvanih sa malo km. To je moj prijedlog. A u slucaju kvara ostati ce ti novaca da ga sredis.

--- Kraj citata ---
Keeway ima u ZG, Viktor Moto Sport, ja zvao jucer, ali bez podrske u Ri :(

I polovan je u opciji, nemam nekog izbora. Quinqi Minki Kinky Ital ovaj onaj, Keeway, Rocky.... sve je to ok, samo da nije diran, otvaran, kitan... cista serijala i ocuvan i po mogucnosti sa ravnom podnicom kao Rocky ili Matrix.

monetri:

--- Citat: Domba - 12 Lipanj, 2012, 17:14:59 ---ja ti ni nisam rekao 2t da kupis, nego trazis polovno sto te zanima. Bas zbog lose podrske i upitne garancije.

--- Kraj citata ---
Ma sve ok, znam, unaprijed pusem jer uvijek nekako tako ide tijek rasprave, za 50ccm dati 10.000 ili 20.000kn dimilicu, nije to za mene, nisam ja mulac kojeg smrad spaljenog ulja i kopanje po garazi bas zanima  :laughing7:
Zelim 4T prdilicu manjih dimenzija, prakticnu, pouzdanu sa gy6 makinom i to je to. A toga novoga nema. Na kraju cu zavrsit na polovnom  ::)

Iwo SR Tuono:
Moj prijedlog kupi nesto japansko ili talijansko 125/150/180/200 starije ali ocuvano
Da se nac takav koji je i odrzavan i ocuvan,za 9000kn mozes danas svasta,radi se o tome da kinez 150 nema sanse u rijeci potuc pedesetku sa rezom,uz krimeju ili pehlin ides 50-55 ja s nrgem i rezom 65 tako da to otpisi odma
Potrazi malo neku stariju yamahu,hondu,runnera vx,ima ih u toj klasi dosta za novce koje bi dao,servisiranje nije problem,imas nas iz rijeke koji znamo a po dijelove via trieste :)

zvonkec_92:
www.njuskalo.hr/skuteri-preko-50/italscooter-baotian-rocky-125-cm3-oglas-4221035
novi s garancijom 7000kn.to kupi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju