Tehnički kutak > Tuning skutera
Kolki je vijek trajanja 70ccm kit-a?
metalac:
Recimo ja bi preporucil svima koji imaju nabrijane skutere neka stave unutra CERAMIC POWER LIQUID ili nešto slično. Meni je to puno pomoglo kad mi je prvi put zacvikala mašina- poslje tretmana ko nova sa svijetlo sivim tankim slojem keramike u unutrašnjosti cilindra :notworthy: , i definitivno produljuje vijek trajanja.
Hrga:
ja uvjek grijem skut kad krecem vozit ali UVJEK, to jest pricekam dok ce cok ne ugasi
robert:
--- Citat: Hrga - 08 Svibanj, 2008, 22:19:20 ---ja uvjek grijem skut kad krecem vozit ali UVJEK, to jest pricekam dok ce cok ne ugasi
--- Kraj citata ---
mene bi susjedi ubili da to napravim kod mene u dvorištu nego ga svaki put palim tek onda kad ga izguram na cestu!
ovaj serijski auspuh je već toliko izgorio da ima sound kao leo vince sbk!
vpucko:
ahahah, buka! sta da moji susjedi kazu sad kad sam stelo karb! pa sam ga rastavio 3947298739 puta! i svako malo aaaaaaaaa dir po ulici a vune vise nema uopce hehehe :D
Mr J:
sada imam 4t skuter, upalim i neka radi dok se chok ne ugasi, poslije lagano... (uglavnom beverlya stalno vozim lagano)
dok je bio sp180 upalim, on odradi svoje i kada se malo digne temp onda lagano prvi kilometar... (puno pomoglo daljinsko paljenje) :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju