Tehnički kutak > Tuning skutera
Kolki je vijek trajanja 70ccm kit-a?
Rossi:
Ja svoj nikad skoro ne grijem...jer mi odma susjedi u zgradi pocnu pametovat kako im smeta buka tj ovi sa prvog sprata i drugog ....stari ljudi pa sve im smeta a motor se uopste skoro i ne cuje na leru...al hajde necu da se svadjam.....a i vecinom zurim negdje pa nemam vremena ....kod mene sve u zadnji cas.....tako da sjedem i jedno 500 metara lagano vozim...poslije toga full gas......a motor ima 16000Km ...samo karike mjenjo na 10000....gledo klip i cilindar i karike na 15000 i u super stanju su ....od ulja koristim Motul full syntetika uglavnom i kad nema motula onda Castrol 2t actyvo full syntetika isto....jedino sad eto sto mi se razletila centralna opruga pa sjebala mi kvacilo....ali sto je najgore kad sma skino nije pukla ...nego se istegla previse ??? mekako se istegla i iskocila iz lezista onog i sjebala sve....
baotian500:
--- Citat: 3alfa3 - 09 Svibanj, 2008, 00:42:26 ---
--- Citat: baotian500 - 09 Svibanj, 2008, 00:31:13 ---stavim ruku iza di spuh puse
--- Kraj citata ---
Totalno nepotrebno. Pa tebe zanima temperatura materijala (kit), a ne ispuha.
Skuter ako je gus malo dulje grijes na leru (2 minute, recimo - taman da obuces jaknu, stavis kacigu, rukavice...) i vozis oprezno dok se ne zagrije, a alu kit manje grijes (ja ne grijem u leru dulje od minute), ali isto dok se skroz ne zagrije sto lakse vozit i trajat ce dugo.
--- Kraj citata ---
a tak jedino znam da mi je zagrijan,kad radi na jako niskim okretajima pa mu treba i mrvica duze
ivanm:
nemora se ni grijati dugo na leru, pogotovo zračnjaka nebudeš nikad zagrijao na leru..
ja sam uvijek radio tako da ga upalim na čok, i radi na čoku pola minute dok ja stavim opremu, spustim čok, lagano krenem i lagano vozim prvi kilometar, a poslije gas..
gumy:
ostavim ga pred kućom od 3-5 minuta, palim ga bez čoka, prvi km, km i pol lagano i onda gas.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju