Tehnički kutak > Tuning skutera
Kolki je vijek trajanja 70ccm kit-a?
hac:
ja sam nedavno skinuo serijski cilindar sa vivacityja nakon 43 tkm pređenih,čovjek vozi već 5 god,skinute blokade ostalo stock,bez ikakvih kvarova,nisu ni karike mjenjane
robert:
onda bi ja mogao računati da će sa onim mojim planiranim setupom moj mhr replica ići nekih 10000 bez većih problema?
SlowRider:
--- Citat: Mr J - 08 Svibanj, 2008, 21:48:03 ---
--- Citat: baotian500 - 08 Svibanj, 2008, 21:16:22 ---ti kitovi onda jako slabo drze,najbolja je orginalka, moj piaggio ima 27000km na orginal klipu,i karikama i jos pali na prvu i vozi
--- Kraj citata ---
drze oni bez problema!!! Malossi gus moze sigurno 100 000km uz 2 brusenja (dakle samo ces trebati uzeti 2 puta po extra klip)
Samo je najbitnije tko i kako ti to slozi i kako se ti brines o motoru... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ali to je idealan slucaj, koliko ima takvih u stvarnosti? :laughing7:
Mislim da vecini cvikne do 10 000km, pa poslje vise paznje obrate na stelanje i paznju masine opcenito...
baotian500:
ma obavezno ga pustiti da si odradi par minuta dok se ne zagrije,i to vec jakooo puno znaci
vpucko:
ma to za zagrijavanje realno gledajuci koliko ljudi to radi? mislim kad se idem vozat onda normalno minutu dvije ga pustim u leru, a X puta mi se dogodi da se zurim nekuda pa jbg odma vozim al ajd onda vozim barem prvi km na 1/3 gasa!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju