Tehnički kutak > Tuning skutera
Kolki je vijek trajanja 70ccm kit-a?
robert:
da i tebe će gađati tavama i loncima kad ugradiš serdarevića ili kako se već zove!
master_o_fight:
to će se čuti :happy3:
uglavnom svaki cilinda može trajati ako se pravilno brine o njemu :happy3:
Crazy Kuree:
--- Citat: baotian500 - 08 Svibanj, 2008, 21:16:22 ---ti kitovi onda jako slabo drze,najbolja je orginalka, moj piaggio ima 27000km na orginal klipu,i karikama i jos pali na prvu i vozi
--- Kraj citata ---
pa staviš ZX na replicu,19 itd trajat će sigurno 20000km uz održavanje neko Npr. karike na 10000 promjenit i mislim da bi i na 20000 klip bio u dobrom stanju
baotian500:
ma meni se cok ugasi nakon malo vise od pol minute,a motor jos sljedecih 5 minuta skoro puse na hladno,ja stavim ruku iza di spuh puse,probam kad je zrak topli,i kad motor vise ne dimi na bijelo,onda tek krecem,to mi je kao neka orijentacija na ovom piaggiu,a baotian jos nije odverglao kak spada,vec je gas bio na fulu i ja picim,zato i je sad ovakav kakav je
3alfa3:
--- Citat: baotian500 - 09 Svibanj, 2008, 00:31:13 ---stavim ruku iza di spuh puse
--- Kraj citata ---
Totalno nepotrebno. Pa tebe zanima temperatura materijala (kit), a ne ispuha.
Skuter ako je gus malo dulje grijes na leru (2 minute, recimo - taman da obuces jaknu, stavis kacigu, rukavice...) i vozis oprezno dok se ne zagrije, a alu kit manje grijes (ja ne grijem u leru dulje od minute), ali isto dok se skroz ne zagrije sto lakse vozit i trajat ce dugo.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju