Tehnički kutak > Tuning skutera
Kolki je vijek trajanja 70ccm kit-a?
3alfa3:
--- Citat: Crazy Kuree - 08 Svibanj, 2008, 11:08:54 ---3alfa3 na koliko si mjenjo klip?
--- Kraj citata ---
Prije nekih 5000km. Totalno nepotrebno, ali kad sam vec skidao cilindar (mijenjao sam radilicu i lagere)....
Crazy Kuree:
Čisti primjer kad neko vodi računa o njemu,na nardu ti je dosta trajo a valjda će i u mene sad jer ću se pozabavit štelanjem i ulje ću shell koristit sad. To vam je dokaz da kit traje onoliko koliko ga paziš, eto meni je trajo ni 1000km replica s shotom a 3alfa3 10000km i više, a u mene je bila mala greška, svjećica i eto
hac:
moja naturpijana replica je odvezla 5500 km prošle sezone na prerađenom nardu,stihl 2 % ulju,E5 gljiva,klip se je potrošio van tolerancije,nedavno sam uzeo novi AW ori klip za ovu sezonu i planiram odvest opet sezonu na malo jačem spuhu Evo 6 pia.....trenutno je kod mene i AC mhr replica stara 2 godine,odvezla je jednu sezonu na polini 4 race i jednu na stage 6 pro spuhu,nekih 6 tkm,na TTS,gljiva E5.....stanje cilindra i klipa je jako dobro,može bez problema odvest bar još toliko
baotian500:
ti kitovi onda jako slabo drze,najbolja je orginalka, moj piaggio ima 27000km na orginal klipu,i karikama i jos pali na prvu i vozi
Mr J:
--- Citat: baotian500 - 08 Svibanj, 2008, 21:16:22 ---ti kitovi onda jako slabo drze,najbolja je orginalka, moj piaggio ima 27000km na orginal klipu,i karikama i jos pali na prvu i vozi
--- Kraj citata ---
drze oni bez problema!!! Malossi gus moze sigurno 100 000km uz 2 brusenja (dakle samo ces trebati uzeti 2 puta po extra klip)
Samo je najbitnije tko i kako ti to slozi i kako se ti brines o motoru... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju