Tehnički kutak > Tuning skutera

Kolki je vijek trajanja 70ccm kit-a?

<< < (3/8) > >>

metalac:

--- Citat: ivanm - 08 Svibanj, 2008, 09:15:21 ---kad se cilindar napravi i kad se nanese nikasil, onda se mjeri promjer i stavlja odgovarajući klip..
ima A, B, C klipovi ali te su razlike u stotama a ne u desetama ko kod specijala za brušenje..
moguće je da se nakon određene kilometraže nikasil stanji pa je možda potrebno staviti B klip, al neznam da to netko radi..
mislim da bi te u Globalu blijedo pogledali da im kažeš tak nešto..

--- Kraj citata ---
hehe... to je to  :toothy9: ... ja sam mjenjal... okej.. više neću :hello:

SlowRider:
A sto je sa kosuljicama koje se upresaju u aluminijski cilindar?

Mr J:

--- Citat: SlowRider - 08 Svibanj, 2008, 10:30:28 ---A sto je sa kosuljicama koje se upresaju u aluminijski cilindar?

--- Kraj citata ---

kosuljice koje upresavaju su gusane... skupo je navlacenje nikasila, mislim da je u rangu 90% cijene kompletne termo grupe...  :icon_thumright:

SlowRider:

--- Citat: Mr J - 08 Svibanj, 2008, 10:33:19 ---
--- Citat: SlowRider - 08 Svibanj, 2008, 10:30:28 ---A sto je sa kosuljicama koje se upresaju u aluminijski cilindar?

--- Kraj citata ---

kosuljice koje upresavaju su gusane... skupo je navlacenje nikasila, mislim da je u rangu 90% cijene kompletne termo grupe...  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Meni je nudio jedan majstor alu cilindar sa kosuljicom od gusa. Isplativo je, ali kako se to poslje ponasa :dontknow:

Crazy Kuree:
to stavljenje gusane košuljice u alu cilindar je po meni više za 125 sporske motore, ima prijatelj 10000+ sa takvim cilindrom i još je u top stanju i to cilindar od nekog od 250 s 2 cilindra... 3alfa3 na koliko si mjenjo klip?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju