Općenito > Generalno o skuterima

aprilia sr 150

<< < (10/13) > >>

Tomi_ZG:
Aj Igore ti reci pošto si stručnjak za srke,jel ak ima preko 20000km neki problem(pošto snimam jednu takvu),mislim dali treba mijenjat neke skuplje stvari i to ili samo ove potrošne sitnice i gas,jer neki pričaju vidim da to može 40-50tkm ali ja neznam ni jednu da je toliko prešla?
I koja je ovo fora s tom 2004/05 godinom,a one su sve starije,zakaj su ih slali tada?

tommy:

--- Citat: igor.sb - 15 Lipanj, 2012, 23:08:00 ---nije bio salonski primjerak, neg su masovno stizale na balkan 2004/05 i svaku 150ku koju vidis kod nas je iz te 04/05 po 15t, kasnije 14t

to sto je 172 ne dize cijenu niakko, ak je stock stanje do 7000, ak nije oko 5t  :dontknow:

2tocka zahvaljujem

--- Kraj citata ---
i ja mislim  :icon_thumright:, što je motor vise stock to je skuplji jer svak voli kupiti motor u što orginalnijem stanju bar ja tako razmišljam. ja kad sam kupovo motor to je bio prvi uvjet  :dontknow:

igor.sb:
u eu se vise nisu mogle prodavati, bilo ih je i prije kod nas ali masovna prodaja krece tih godina, dal su povucene iz eu drzava pa neko vrijeme stajale u tvornicama  :dontknow: :dontknow:

na 20t su ko nove, ove 2 na slici imaju toliko

treba napraviti uobicajen servis, provjerit stanje remena, rolica, filter, kocnica, svjecica, mozda i skinit glavu, malo posmirglat il samo ocisitit i stegnit jer svaka pusta kompresiju jer nema nikakvog duhtunga između cil i glave i provjeriti stanje piksni u nosacu i lezajeva u nosacu bloka...i gas

slikano prosle god na happeningu, ujedno i vozena u open klasi

Tomi_ZG:
Ak je to bez raskapanja blokova prešla onda  :notworthy:

igor.sb:
mozda ;)

imas spova koji nikad nisu dirani a broje preko 30tkm, cak ni karike ne treba mjenjat prije 40  :dontknow:
sr je tu jos i izdrzljivi, ide i u bez ulja, sto je dokazano, i po tjedan dana  :laughing7: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju