Općenito > Generalno o skuterima

aprilia sr 150

<< < (9/13) > >>

Zucho:
Niš ne brini za kilometražu, frend mi ima SR-ku sa 25tkm, samo je jednom mijenjan remen,mikro remen, rolice, klizaci ...tu ne racunam svjecice i tak te gluposti, motor je skoro besprijekoran, da budala nije pala, izbjegaval je pesa na Vlaškoj pa se zdrobil. Inace platil ju je 15000 kn NOVU 2005 god, samo kaj je bila salonsko vozilo 2000 god u papirima, veli da ju nebi dal za niš, omjer uloženo dobiveno nikad nebu bolje našel, a ja sam kupil novog runnera 50 za 19000kn 2007. i prodal ga ove za 7500!!! :BangHead: :BangHead: :BangHead:

Tomi_ZG:

--- Citat: Zucho - 15 Lipanj, 2012, 17:03:44 ---Niš ne brini za kilometražu, frend mi ima SR-ku sa 25tkm, samo je jednom mijenjan remen,mikro remen, rolice, klizaci ...tu ne racunam svjecice i tak te gluposti, motor je skoro besprijekoran, da budala nije pala, izbjegaval je pesa na Vlaškoj pa se zdrobil. Inace platil ju je 15000 kn NOVU 2005 god, samo kaj je bila salonsko vozilo 2000 god u papirima, veli da ju nebi dal za niš, omjer uloženo dobiveno nikad nebu bolje našel, a ja sam kupil novog runnera 50 za 19000kn 2007. i prodal ga ove za 7500!!! :BangHead: :BangHead: :BangHead:

--- Kraj citata ---
Ja sam svog platil još i više jer je bio na kredu,pa je još generalka napravljena pa je to pun kufer para,a kad ću ga prodavat neću moć dobit ni te pare kaj si ti dobil,al jbg to je zakon tržišta i ja ne kukam na to ko većina ljudi,s tim se treba pomirit da je to tak

zip.sp.tuning:
ako se nevaram taj motor je zracno hlađenje?

konig:
ajde već kada se raspravlja o cijenama,recite kolika bi bila vrijednost mašine od moje srke 125?Nova malossi 172 termo grupa(uzeo sam je jer nisu imali na stanju original termo grupu),nova radilica,igličasti,bolcna,ležajevi i semerinzi?

igor.sb:

--- Citat: Zucho - 15 Lipanj, 2012, 17:03:44 ---Inace platil ju je 15000 kn NOVU 2005 god, samo kaj je bila salonsko vozilo 2000 god u papirima

--- Kraj citata ---

nije bio salonski primjerak, neg su masovno stizale na balkan 2004/05 i svaku 150ku koju vidis kod nas je iz te 04/05 po 15t, kasnije 14t

--- Citat: konig - 15 Lipanj, 2012, 21:58:49 ---ajde već kada se raspravlja o cijenama,recite kolika bi bila vrijednost mašine od moje srke 125?Nova malossi 172 termo grupa(uzeo sam je jer nisu imali na stanju original termo grupu),nova radilica,igličasti,bolcna,ležajevi i semerinzi?

--- Kraj citata ---

to sto je 172 ne dize cijenu niakko, ak je stock stanje do 7000, ak nije oko 5t  :dontknow:

2tocka zahvaljujem

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju