Općenito > Generalno o skuterima
aprilia sr 150
tommy:
ovako zanima me sve o aprili 150 kakav je motor, koja je mašina na njemu, koliko troši, kakav je za održavanje, prednosti, mane, vidio sam da imaju dvije vrste cajgera na njoj koja je razlika.. znači vaša iskustva sa ovim motorom. neda mi se traži sad po forumu. :help:
smart bbb:
odličan skuter,jednostavan za održavanje,piaggio mašina,zračno hlađenje,5-6 litara
ludikure:
evo ja imam sr 150 , i mogu ga samo pohvalit, znaci legendarna dvotaktna mašina zračno hlađena, nekih 14ks , jednostavna za odrzavanje, po meni najbitnije točit kvalitetno ulje i zagrijavat ga prije vožnje i dugovječnost zagarantirana, ima dosta momenta , krajnja brzina 115 km/h, meni potrošnja nikad preko 5,5l bez obzira na vožnju, registracija nekih 1000 + kn , ali racunaj s tim da ces ponekad morat malo zaprljat ruke i pošarafit malo po njemu. Kod kupnje trebas pazit jer ih je jako puno razvaljeno, paznju obrati da nije iskrivljen nosač , odnosno da motor ne vuce u stranu. Uglavnom ja sam pre zadovoljan sa srkom, i da nemoram nebi ju nikad prodao, uglavnom svakako preporuka za taj skuter. Ako te jos nesto zanima pitaj slobodno
Tomi_ZG:
--- Citat: ludikure - 10 Lipanj, 2012, 15:34:44 ---evo ja imam sr 150 , i mogu ga samo pohvalit, znaci legendarna dvotaktna mašina zračno hlađena, nekih 14ks , jednostavna za odrzavanje, po meni najbitnije točit kvalitetno ulje i zagrijavat ga prije vožnje i dugovječnost zagarantirana, ima dosta momenta , krajnja brzina 115 km/h, meni potrošnja nikad preko 5,5l bez obzira na vožnju, registracija nekih 1000 + kn , ali racunaj s tim da ces ponekad morat malo zaprljat ruke i pošarafit malo po njemu. Kod kupnje trebas pazit jer ih je jako puno razvaljeno, paznju obrati da nije iskrivljen nosač , odnosno da motor ne vuce u stranu. Uglavnom ja sam pre zadovoljan sa srkom, i da nemoram nebi ju nikad prodao, uglavnom svakako preporuka za taj skuter. Ako te jos nesto zanima pitaj slobodno
--- Kraj citata ---
Sry na offu,al za koliko ju prodaješ,možeš i na pm
tommy:
imam speedfighta i malo mi je dosadio pa sam odlučio kupit motor sa piaggio mašinom, kad bolje pogledam opet cu uzeti neki od 50ccm najvjerovatnije novu sr jer ovaj sr150 puno troši, skupa je registracija i treba A kategorija :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju