Općenito > Generalno o skuterima

aprilia sr 150

<< < (11/13) > >>

konig:

--- Citat: igor.sb - 15 Lipanj, 2012, 23:25:51 ---u eu se vise nisu mogle prodavati, bilo ih je i prije kod nas ali masovna prodaja krece tih godina, dal su povucene iz eu drzava pa neko vrijeme stajale u tvornicama  :dontknow: :dontknow:

na 20t su ko nove, ove 2 na slici imaju toliko

treba napraviti uobicajen servis, provjerit stanje remena, rolica, filter, kocnica, svjecica, mozda i skinit glavu, malo posmirglat il samo ocisitit i stegnit jer svaka pusta kompresiju jer nema nikakvog duhtunga između cil i glave i provjeriti stanje piksni u nosacu i lezajeva u nosacu bloka...i gas

slikano prosle god na happeningu, ujedno i vozena u open klasi

--- Kraj citata ---

istina to što kaže igor,doduše ja nisam napravio još 20t sa ovom svojom,al 10t km sam prešao bez ikakvih problema,sa time da je na njoj bila radilica koja je prešla još pitaj boga koliko,isto kao i sve ostalo,al uz redovnu ''kontrolu'',izdrži jako dugo  :icon_thumright:

--- Citat: igor.sb - 15 Lipanj, 2012, 23:43:35 ---mozda ;)

imas spova koji nikad nisu dirani a broje preko 30tkm, cak ni karike ne treba mjenjat prije 40  :dontknow:
sr je tu jos i izdrzljivi, ide i u bez ulja, sto je dokazano, i po tjedan dana  :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---

misliš na to da su karike ubijene na 40tkm,ili da su onda spremne za mjenjanje,ali mogu voziti još?jer nznm baš iskreno kako bi to izgledalo da se 40tkm ne dira mašina,govorim to jer svi znamo kako se vozi sp :theF1:  :toothy11:

konig:

--- Citat: igor.sb - 15 Lipanj, 2012, 23:08:00 ---nije bio salonski primjerak, neg su masovno stizale na balkan 2004/05 i svaku 150ku koju vidis kod nas je iz te 04/05 po 15t, kasnije 14t

to sto je 172 ne dize cijenu niakko, ak je stock stanje do 7000, ak nije oko 5t  :dontknow:

2tocka zahvaljujem

--- Kraj citata ---

znam da ne diže cijenu,ja sam htio orginal,ali nisam imao volje čekati još koji tjedan  :toothy3: ,samo da se skužimo,pitao sam za cijenu mašine,ne kompletnog skutera  :)

igor.sb:
aha a ak mos dobit 2t kn super

a sam znas koliko te 172 kostao  :dontknow:

nisu ubijene, al bi se mogle mijenjati, na 20t km budu negdje na 1/3 potrosene

konig:

--- Citat: igor.sb - 16 Lipanj, 2012, 00:09:51 ---aha a ak mos dobit 2t kn super

a sam znas koliko te 172 kostao  :dontknow:

nisu ubijene, al bi se mogle mijenjati, na 20t km budu negdje na 1/3 potrosene

--- Kraj citata ---

al to nije vrijednost mašine,nego cijena koju nažalost mogu dobiti za nju,a ispod 3000 je nebi dao nikako,jer sam dosta uložio u nju,jbg ljudi danas nemaju para,a i istina je da bi prije dobio 2000kn za serijsku sa pređenih soma km,nego novo iz dućana,al malossi i sl.  :)

Tomi_ZG:
E sad sam se još sjetio,kaj je to sa original 150 cilindrima,navodno ih se uopče ne može kupit nove,tak sam čuo,jel to istina ili ne,jer sam i na centru gledao i ima samo za sr125 cilindar

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju