Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ

Molim pomoć!

<< < (3/6) > >>

Tadr3:

--- Citat: spaljenivk - 05 Lipanj, 2012, 19:57:31 ---Tako je meni bilo na kinezu, ja sam jednostavno umjesto coka stavio plutani čep i palio je ko metak i išao.
Možda ti negdje zrak dobiva  ???

--- Kraj citata ---

:laughing6: :laughing6: :laughing6: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

3alfa3:

--- Citat: Jurich - 05 Lipanj, 2012, 20:37:54 ---a kako nastelati da skuter pali bez gasa...meni pali bez gasa jedino kad je topal

--- Kraj citata ---

Davanjem gasa dodajes zrak kod paljenja. Ako ti hladan pali bez gasa, a topli ne, onda ocito imas automatski chok koji je glup pa daje gorivo iako nije potrebno i zato moras dati malo gasa kako bi upalio. Lijek je ili tako palit ili stavit manualni chok.

Cudi me da tebi zagrijan pali normalno, a da hladan treba gasa, obicno je obrnuto

spaljenivk:

--- Citat: Tadr3 - 05 Lipanj, 2012, 20:40:00 ---:laughing6: :laughing6: :laughing6: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---
smjesno je imeni bilo kad sam procito na forumu ali probao sam i radi

Jurich:

--- Citat: 3alfa3 - 05 Lipanj, 2012, 20:41:35 ---Davanjem gasa dodajes zrak kod paljenja. Ako ti hladan pali bez gasa, a topli ne, onda ocito imas automatski chok koji je glup pa daje gorivo iako nije potrebno i zato moras dati malo gasa kako bi upalio. Lijek je ili tako palit ili stavit manualni chok.

Cudi me da tebi zagrijan pali normalno, a da hladan treba gasa, obicno je obrnuto

--- Kraj citata ---
a neznam...stalno sam ga tija ustelat da se pali bez gasa sa vijkom za zrak, ali koliko god ga okrenija kad je hladan nece upali bez zraka, a čok normalno radi  :dontknow:
sad mi je vijak na 1 ipo krug odvrnut...ako ga odvrnem više teze vraća ler na normalne okretaje

Zum:
Da zato sam se obratio za pomoć jer više neznam što da radim,topao upali skoro bez ili sa jako malo gasa a hladan koma sa konstantnim full gasom i uzastopnim dugim el. verglanjem a na kraju se opet ugasi. :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju