Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ
Molim pomoć!
Johnny iber:
Vjerovatno bi trebalo promijetin filter goriva zraka i ocistit fergazer. To sve obavi pa nas obavijesti kakva je situacija
3alfa3:
Ako treba dati gas dok se pali znaci da je previse benzina.
Ajde probaj bez gasa kurblat na nogu, a ne anlaser pa vidi koliko ce trebat puta stisnut dok ne upali.
Ako skuter vozi normalno, ne znam gdje bi mogao bit problem osim u vakumu goriva jer mozda skuter dugim stajanjem ostane bez goriva i tesko ga dobije dok motor ne upali.
Tako je barem meni bilo - kad bi dugo stajao, trebalo je dulje kurblat.
Zum:
Slažem se sa tobom 3alfa3,benzin se jako osjeti mirisom a i isparavanjem na auspuhu.Čak sam skinuo mali dio cijevi auspuha od motora misleći da je auspuh zaštopan ali sve je ok.Sutra ujutro ču ga probati kurblati nogom pa da vidim koliko mu treba da upali ( ako upali ).Skuter stoji od 06.45h.-15.00h potom od 15.45h - jutra 06.10h.
3alfa3:
--- Citat: Zum - 05 Lipanj, 2012, 20:30:07 ---Slažem se sa tobom 3alfa3,benzin se jako osjeti mirisom a i isparavanjem na auspuhu.Čak sam skinuo mali dio cijevi auspuha od motora misleći da je auspuh zaštopan ali sve je ok.Sutra ujutro ču ga probati kurblati nogom pa da vidim koliko mu treba da upali ( ako upali ).
--- Kraj citata ---
Obavezno bez gasa, jer to je ispravan nacin paljenja
Jurich:
a kako nastelati da skuter pali bez gasa...meni pali bez gasa jedino kad je topal
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju