Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ
Molim pomoć!
Zum:
Ljudi LAKU NOĆ ,sutra u nove radne pobjede.Ćujemo se!
3alfa3:
--- Citat: Zum - 05 Lipanj, 2012, 21:08:15 ---Da zato sam se obratio za pomoć jer više neznam što da radim,topao upali skoro bez ili sa jako malo gasa a hladan koma sa konstantnim full gasom i uzastopnim dugim el. verglanjem a na kraju se opet ugasi. :dontknow:
--- Kraj citata ---
Probaj sto sam ti napisao. Pali bez gasa pa vidi koliko ce mu tada trebati. Ako nece ici - onda sa gasom, nema druge
Zum:
Bok ljudi!
Nastavljam od jućer.
3alfa3 - jutros kad sam krenuo na posao prvo sam ga kurblao na nogu toćno 74 puta(ostao bez noge)NIŠTA,benzin je smrdio na sve strane.Potom sam ga počeo paliti na anlaser BEZ GASA 30 sek. opet ništa,A zatim sam mu dao malo gasa i odmah je upalio ali je i dalje radio bez povečanog broja okretaja.
Prije 2 tjedna sam mu skroz promjenio ulje i stavio ELF full sintetic.
U vožnji je sve ok iako mi se čini? da malo više troši, ipak ja svaki dan sa njim napravim 45km kroz cijeli grad.
Sutra ujutro ću se primiti posla te skinuti i provjeriti čok,filter goriva i ako uspijem očistiti frgač ( nadam se da neću ništa zeznuti pa da u petak moram cipelcugom na posao-Grozno ).
Zum:
Dobro veće svima!
Neznam odakle zapoćeti.Ovako.
Skinuo i oćistio frgazer,skinuo-provjerio i oćistio sve lijevo i desno gore i dolje od frgaća.
Ponovo sve sastavio i opet isti problem,ONE SEKUNDE KADA SAM SKINUO EL. ČOK odmah je normalno upalio bez gasa i radio pod povećanim brojem okretaja.Kada sam pokušao vratiti el.čok odmah se motor poćeo gušiti i na kreju se ugasi te ga opet teško upalim.
Molim savjet.
darac_os:
--- Citat: Zum - 08 Lipanj, 2012, 20:57:31 ---Dobro veće svima!
Neznam odakle zapoćeti.Ovako.
Skinuo i oćistio frgazer,skinuo-provjerio i oćistio sve lijevo i desno gore i dolje od frgaća.
Ponovo sve sastavio i opet isti problem,ONE SEKUNDE KADA SAM SKINUO EL. ČOK odmah je normalno upalio bez gasa i radio pod povećanim brojem okretaja.Kada sam pokušao vratiti el.čok odmah se motor poćeo gušiti i na kreju se ugasi te ga opet teško upalim.
Molim savjet.
--- Kraj citata ---
Znaci onda je definitivno lampica od rezerve kriva! Zamjeni zadnju felgu i sve ce radit kako treba!
Idi kupit cok... manualni elektricni nebitno! :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju