Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ

Molim pomoć!

<< < (6/6)

Zum:
MOLIM na posudbu FERGAZER za Piaggio Liberty 50 - 2000g. - 2T :icon_thumright:

Već mj. dana imam problema sa paljenjem na hladno.
Nakon svega što sam do sada napravio pretpostavljam da je problem u FRGAĆU.
Novi frgać je skup ,a i ne znaći da je moj u komi, ali jednostavno DA NE KUPUJEM NOVI (a stari je ispravan?) posudio bi Ispravan Frgać na par dana da elimiram frgać kao problem-DA ili  ISPRAVAN
                                                                                        problem-NE      NEISPRAVAN
Zato molim ako neko ima ispravan FRGAĆ NA POSUDBU (SA ILI BEZ EL. ČOKA)pošteno za par dana VRAĆAM.
Ili netko tko ZNA dobro uštimati fergazer ( TAJ ĆE VJEROJATNO I ODMAH ZNATI DALI JE FRGAĆ KOMA ILI NE )
SVAKAKO LJUDI IZ ZG-A.

UNAPRIJED HVALA . :notworthy:

Zum:
Bok svima.

Preko ovoga vikenda nije htjeo upaliti ni pod razno.Tek u ned. navećer kada sam provjerio svječicu i uvidio
da je riknula te je zamjenio upalio je bez problema.
Jutros sam opet bez problema upalio,otisao i vratio se sa posla bez problema.

Nakon svega posla što sam napravio u zadnjih mj. dana na njemu ja i dalje nisam siguran što ga je to
zezalo,i dali će i dalje zezati.

Svakoga koga interesira što i kako sam radio na motoru ( problem sa paljenjem ) neka se slobodno javi.

POZDRAV SVIMA.

Evo nakon dužeg vremena javljam se opet.

Problem i dalje postoji,2 puta bio na servisu i opet ništa.
Neki dan sam ugradio filter za benzin i promjenio cijevčice za benzin.
Danas 06.08. nije puštao benzin iz rezervara do filtera za benzin,sredio sam to i nakon ovoga mislim da me je to zezalo od samoga poćetka,a ovo mi je već 3 pipa za benzin.Jako su loše i brzo odlaze.

Pozdrav , ćujemo se.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju