Općenito > Propisi
što kad vas zaustavi policija
konig:
--- Citat: 3alfa3 - 14 Lipanj, 2012, 17:07:37 ---Naravno da ne ;D
--- Kraj citata ---
imaš pravo,sad sam baš malo čitao,hh,tako se uvijek gledalo na to potpisivanje kazni,ako potpišeš-priznaješ,izgleda da nije tako :toothy11:
ivanm:
ako dobiješ kaznu znači po njihovom kriv si..
žališ se i ak sudac smanji dobro je, ako ne, plaćaš još i sudske troškove..
Reponja:
Čak i u punom pravu, bez za*ebavanja po cesti i brzanja, naišao sam na pandura koji je pojeo tolika g0vna da je to nevjerojatno.
Što je najbolje, dečko je mlađi od mene, drži se kao da je uhvatio Boga za jaja. Probao je naplatiti par kazni, tipa nepostojanje
desnog retrovizora, nedostatak plastike (4cmX10cm) koja pokriva broj šasije, provjeravao dubinu šare na gumi itd, skoro mi ga je
bilo žao... Kasnije sam skužio, po priči frendova, da je i njih zajebaval i kao pješake i kao vozače. Danas sam ga vidio kako
maltretira nekog dečka u srednjim tridesetima kao zadnjeg narkomana (lik je šetal psa, 100m od stana)..
Naravno, takva g#vn# su u manjini, ali jednom bi ga htio sresti izvan svoje i njegove odore, da mu pokažem čemu ga mater nije
naučila.. Zbog takvih seronja svi dolaze na loš glas, i nije mi jasno zašto ih policija ne riješi među sobom.. Ako je mogla jedna
Armada, može i policija, nema isprike!!
BrZi_46:
--- Citat: Reponja - 14 Lipanj, 2012, 22:05:56 ---Čak i u punom pravu, bez za*ebavanja po cesti i brzanja, naišao sam na pandura koji je pojeo tolika g0vna da je to nevjerojatno.
Što je najbolje, dečko je mlađi od mene, drži se kao da je uhvatio Boga za jaja. Probao je naplatiti par kazni, tipa nepostojanje
desnog retrovizora, nedostatak plastike (4cmX10cm) koja pokriva broj šasije, provjeravao dubinu šare na gumi itd, skoro mi ga je
bilo žao... Kasnije sam skužio, po priči frendova, da je i njih zajebaval i kao pješake i kao vozače. Danas sam ga vidio kako
maltretira nekog dečka u srednjim tridesetima kao zadnjeg narkomana (lik je šetal psa, 100m od stana)..
Naravno, takva g#vn# su u manjini, ali jednom bi ga htio sresti izvan svoje i njegove odore, da mu pokažem čemu ga mater nije
naučila.. Zbog takvih seronja svi dolaze na loš glas, i nije mi jasno zašto ih policija ne riješi među sobom.. Ako je mogla jedna
Armada, može i policija, nema isprike!!
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
ljepo rečeno..
StudioIT:
Čovjek radi svoj posao, zaustavi, pita papire i ako nisi ništa skrivio nemaš se čega bojati. Naravno, na 50-ki blokada obavezno na daljniski... :laughing7: Ako te i kazni radi nečega, nemoj se svađati jer nećeš biti u pravu. Potpišeš zapisnik i nakon toga pišeš žalbe, dođeš kod suca za prekršaje i objasniš svoju stranu. Vrlo često ponište ili značajno smanje kaznu.
Govorim iz iskustva jer je bilo dosta toga sa 14-18 godina, a najgore što sam napravio je bježanje na MZ-u 250 ( :'( ETZ De Luxe, tko zna razumjet će...) bez registracije, osiguranja, papira, tehnički neispravan, vozačke, kacige... nastavi niz. Blokirali me sa svih strana autima, strpali u jedan i oduzeli motor. Nakon x divnih sati u prdekani i dolazaka staraca po mene, nakon par mjeseci došla kazna da sam se izvrnuo (recimo kao danas 3 prosječne plaće) i završio kod suca za prekršaje. Kulturno popričali, smanjio mi kaznu na pola i još da platim u tri rate. Nekako sam zaboravio da moram platiti i nakon 2 godine stiglo rješenje o zastari... :headbang: Ali to su bila druga vremena, danas sumnjam da bi tako prošao.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju