Općenito > Propisi

što kad vas zaustavi policija

<< < (4/13) > >>

3alfa3:

--- Citat: Grale - 14 Lipanj, 2012, 15:15:01 --- :icon_thumright:
jako su rijetki slučajevi da je policajac išel nekog maltretirat iz čistog mira...ma nebi reko uopće da je i bilo takvih slučajeva...
--- Kraj citata ---

Obicno ih branim u ovakvim temama, al dozivio sam i suprotno. Srecom, omjer je 1 prema 100.
Lik me zajebavao (nakon sto niej nasao nista za sto me moze kaznit) zbog toga sto nemam prvu pomoc. btw, ona u HR niej obavezna za motocikle pa sam trazio da me kazni bas po tom clanku.  :toothy12:

Grale:

--- Citat: 3alfa3 - 14 Lipanj, 2012, 15:27:05 ---Obicno ih branim u ovakvim temama, al dozivio sam i suprotno. Srecom, omjer je 1 prema 100.
Lik me zajebavao (nakon sto niej nasao nista za sto me moze kaznit) zbog toga sto nemam prvu pomoc. btw, ona u HR niej obavezna za motocikle pa sam trazio da me kazni bas po tom clanku.  :toothy12:

--- Kraj citata ---
ali mislim da je omjer još veći...jbg nađe se i takvih,to ne velim
i jel ti na kraju napisal kaznu po članku za motocikle baš? :laughing7:

3alfa3:

--- Citat: Grale - 14 Lipanj, 2012, 15:33:16 ---i jel ti na kraju napisal kaznu po članku za motocikle baš? :laughing7:

--- Kraj citata ---

:icon_biggrin:

ivanm:

--- Citat: konig - 14 Lipanj, 2012, 15:12:24 ---nisma to ni rekao,nego ako si već potpisao da si preuzeo zapisnik,samim time znači i da se slažeš sa time što je napisano u njemu  :dontknow:

--- Kraj citata ---
potpisivanje zapisnika je tvoje pravo a ne i obaveza..
policajac kaže molim vas potpišite ovdje a ti možeš odbiti i nikom ništa.
ali ako si kriv i dokaže ti se to bit ćeš kažnjen potpisao ti zapisnik ili ne, sasvim svejedno..

3alfa3:

--- Citat: konig - 14 Lipanj, 2012, 15:12:24 ---nisma to ni rekao,nego ako si već potpisao da si preuzeo zapisnik,samim time znači i da se slažeš sa time što je napisano u njemu  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Naravno da ne  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju