Općenito > Propisi

što kad vas zaustavi policija

<< < (3/13) > >>

irud_os:

--- Citat: vale_vx - 12 Lipanj, 2012, 15:18:36 ---malo kasnim s odgovorom, ali u slučaju da mislite da policajci s vama postupaju protuzakonito, nazovite na licu mjesta broj 01/612-2982
to je unutarnja kontrola, njima ispričajte sve što se događa zajedno s brojem značke policajca(koji je dužan dati) pa nek oni dalje rješavaju.

inače, iz jednog mog iskustva, čim sam takvim policajcima spomenuo unutarnju kontrolu i izvadio mobitel vratili su mi papire u roku odmah i rekli da je sve uredu te da sam slobodan

--- Kraj citata ---
hvala na savjetu
uopce nisam znao da tako sta postoji

konig:

--- Citat: 3alfa3 - 05 Lipanj, 2012, 10:12:44 ---Nije istina. Potpisom si samo potvrdio da ti je urucena kazna i onda na to imas mogucnost zalbe. Ukoliko nepotpises, policajac ti ju nije duzan urucit, a onda ti samo doma dodje pravovaljano rjesenje i uplatnica.

Uvijek potpisat i preuzet pa dalje ili platit ili se zalit

--- Kraj citata ---

da alfa,al opet,logički gledano,ako potpišeš znači da se slažeš sa time da si počinio prekršaj,pa tko bi normalan potpisao ako nije kriv za to što mu je uručena kazna??znači ako ne potpišeš,misliš da nisi bio u prekšaju,i veća je šansa da će žalba imati pozitivan učinak

Maestral:

--- Citat: konig - 14 Lipanj, 2012, 00:56:45 ---da alfa,al opet,logički gledano,ako potpišeš znači da se slažeš sa time da si počinio prekršaj,pa tko bi normalan potpisao ako nije kriv za to što mu je uručena kazna??znači ako ne potpišeš,misliš da nisi bio u prekšaju,i veća je šansa da će žalba imati pozitivan učinak

--- Kraj citata ---

Nisi potpisao da si kriv nego da si preuzeo zapisnik.

Inace, jako su rijetki slucajevi da murijaci zajebavaju nekoga tko ima uredne papire, tehnicki ispravno vozilo i normalno poprica s murijacima.

Tehnicki spravan motor i pridrzavanje propisa su savrsen nacin da se sjebe murija...ako je nekome jako stalo da to napravi pa svakako preporucam taj nacin a ne kopanje po rupama u zakonu, prijetnje unutarnjom kontrolom i bjezanje. :)

konig:

--- Citat: Maestral - 14 Lipanj, 2012, 09:34:56 ---Nisi potpisao da si kriv nego da si preuzeo zapisnik.

Inace, jako su rijetki slucajevi da murijaci zajebavaju nekoga tko ima uredne papire, tehnicki ispravno vozilo i normalno poprica s murijacima.

Tehnicki spravan motor i pridrzavanje propisa su savrsen nacin da se sjebe murija...ako je nekome jako stalo da to napravi pa svakako preporucam taj nacin a ne kopanje po rupama u zakonu, prijetnje unutarnjom kontrolom i bjezanje. :)

--- Kraj citata ---

nisma to ni rekao,nego ako si već potpisao da si preuzeo zapisnik,samim time znači i da se slažeš sa time što je napisano u njemu  :dontknow:

Grale:

--- Citat: Maestral - 14 Lipanj, 2012, 09:34:56 ---Nisi potpisao da si kriv nego da si preuzeo zapisnik.

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
jako su rijetki slučajevi da je policajac išel nekog maltretirat iz čistog mira...ma nebi reko uopće da je i bilo takvih slučajeva...
mene su znali pustit jer mi je prometna znala ostat doma,par puta samo vozačku pogledali i pustili me,niti sam puhal niti ništ...
to su sve zabrijavanja sa pretjeranom upotrebom sile...ako na meni nisu par puta upotrijebili silu,kad sam ju zaslužil :icon_biggrin: , onda sumnjam da su na nekom drugom koji njim nije rekel ni a...
a druga je stvar dok neki balonja na skuteru,bez vozačke,tablice,osiguranja itd. se vozika po cesti bez kacige,pa dok ga murja zaustavi,balonja se počne bahatit i prijetit sa svojim čaletom ili stricom,pa normalno ko nebi popizdil na tak nekaj,pa ga samo privedu i pozovu starce,a normalno "jadni" starci vjeruju svojem miljeniku uvijek,pa policajac ispada kriv

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju