Tehnički kutak > Tuning skutera

Gilera DNA 50

<< < (8/13) > >>

neer:
bas si  razmisljam.bilo bi predobro nabaviti kompletnu masinu i struju od sp 180 i prisarafit na dna .stavit manje kotace da nebude razlika u colima prednjeg i zadnjeg.i kontam si da bi to bilo predobro

neer:
hebes ti to sto nije padano maske uvijek mozes naci ali treba ga provjeriti detaljno.kilometri se uvijek mogu vratiti.6000tkm je stvarno malo ali star je  :dontknow:

Benjamin:
A gle neznam...ja kad sam prije 4g kupovao tja motor bio sam tak lud za njim i dao sam 10 000kn...i imao je nekih 8 000km...gle sve je moguce...sta se kilometraze tice..ovisi ko ga je vozio..moj motor je vozio jedan lik i zenska iz VŽ a lik je imal jos jedan veci skuter i 3 auta...tak da mi nije nis cudno da ima tka malo km....

nakraju sma prodao motor za 7 000kn...nisam mogo vise dobit za njega...mislim mozda jesam ali mi je bilo hitno s prodajom pa sam se brzo rijesio motora...

A kaj se tice one kemije s sp180 masinom...to je vec napravljeno uz ZG ima jedan frend...to sma i ja mislio raditi...ali sma odsutao...zadnja felga je 13 a prva 14 skroz drugacijeg izgleda..izgleda full ruzno..i pol elektronike nije radilo jel niko nije znao i nikom se nijedalo zajebavati s slaganjem...ja bi to slozio da sma iso kemijat ali ono...ovisi...kako kome..meni ot niej bilo to vise...ne izgleda isto motor...oko kocnice netreba apsolutno nis dirat...

Benjamin:

--- Citat: neer - 10 Svibanj, 2008, 14:03:21 ---hebes ti to sto nije padano maske uvijek mozes naci ali treba ga provjeriti detaljno.kilometri se uvijek mogu vratiti.6000tkm je stvarno malo ali star je  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Gle vec sam napisao...za DNA nemres nac oklope i jos dosta stvari nikako..vilice su jedinstvene na tom motoru i nema niti jedan drugi iz piaggio i gilera grupe...tak da to mos opce zaboravit ic traziti rabljeno....

Ja sam taj motor imao 3-4g u u tom periodu nisam naletio niti ne jedan taj motor da je bez papira ili da se prodaje u dijelove...sanse su vrlo vrlo male da ces tak nes nac...

A kaj se tice kilometara isto sam napisao...na otm satu ih nemres vratiti nazad...jedino postoji solucija da je neko zicu otpojio...ali jebiga to nikad neznas...ali pogledas motor i vidis...kolko su se diskovi potrosili...jel rijetko ko mjenja diskove...gledas malo opci dojam..jel kaj cudno..jel zice vise neke ..jel oko frge kemijano..pogledas jel su serafi s kojima su oklopi zaserafljeni ogirnal ili su neki drugi metani...takve stvari ti puno govore...

neer:
treba uhvatit za auspuh pa prodrmat masinu lijevo desno da se vidi dali ima lufta i to jako puno govori

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju