Tehnički kutak > Tuning skutera
Gilera DNA 50
interceptor:
ok...a je li se mogu gdje u Hrvatskoj naći novi oklopi ili vilice ili neki dijelovi šasije za DNA...mislim na nove dijelove šasije..oklopa...i koja ih trgovina prodaje u Hrvatskoj naravno ?
neer:
piaggio centar oni su ovlasteni ditributer. i u trgovinama i servisima koji se bave piaggio skuterima
Benjamin:
gle mos nac...ima par odresa..treba se informirait malo...uglanvom zadnja solucija je piaggio centar..tam uvijek ima sve a kaj nema naruci se....
samo kaj tam kad kupujes orginal dijelove cijena je doli glava...ovisi kaj kupujes...mislim...felge su ti tipa 1000kn kom....vilice ne sjecam se vise..ja sma svoje spigao pa sma nove uzimao...smoa stapove sam nasoa jeftinije u jednom drugom ducanu 100€ su bili tak nes...
interceptor:
ma dobro...glavno da se negdje kod nas mogu naći dijelovi šasije za DNA...a cijena ak je tak velika...a neznam,.... treba molit Boga da se ništa ne sjebe.....
Benjamin:
nebu se nis sjebalo ak ti ne sjebes...dijelovi masine su jefitni...istesu cijene ko i za runnera itak..to se sve da rabljeno nac...jedino oklopi i tak neki dijelovi kaj ima samo taj motor su skupi i tesko nac jedino u ovlastenom servisu...ali to su stvari koje se nemogu strgat samo od sebe...tak da se za to nemoras brinut
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju