Tehnički kutak > Tuning skutera
Gilera DNA 50
interceptor:
eo ovako ljudi.......uskoro će mi 16 god.....(za par dana).....a to znači da uskoro kupujem i skuter.....zaljubio sam se u Gileru DNA 50...e sad bih trebao par savjeta.....i da li itko od vas zna....da li se ona još proizvodi....mislim da je mogu kupit novu ???.....pa et...ak bi mi mogli dat par savjeta ili komentara o njoj...... :help:
sfreak:
proizvodi se, ali se ne uvozi kod nas...tako da ti ostaje samo polovna...
piaggio masina, dijelova imas ko u prici...
Shiltac:
--- Citat: interceptor - 06 Svibanj, 2008, 16:46:59 ---eo ovako ljudi.......uskoro će mi 16 god.....(za par dana).....a to znači da uskoro kupujem i skuter.....zaljubio sam se u Gileru DNA 50...e sad bih trebao par savjeta.....i da li itko od vas zna....da li se ona još proizvodi....mislim da je mogu kupit novu ???.....pa et...ak bi mi mogli dat par savjeta ili komentara o njoj...... :help:
--- Kraj citata ---
Prvo predstavljanje..
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?board=3.0
interceptor:
ok.....prestavio sam se.....e zna tko za koliko se para odprilike može naći polovna.....s malo kilometara.... mislim bar što manje.... i da nije padano...??
Aco:
--- Citat: interceptor - 06 Svibanj, 2008, 17:52:45 ---ok.....prestavio sam se.....e zna tko za koliko se para odprilike može naći polovna.....s malo kilometara.... mislim bar što manje.... i da nije padano...??
--- Kraj citata ---
oko 1000e se krecu 50ccm...
s malo kilometara i još da nije padano zaboravi.... jako teško da ćeš nać tak šta...
al srećom djelovi jeftini kolko tolko
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju