Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
A sigurno ima nekih opiljaka u karteru pa klipnjaca zapne za to kad se radilica okrece.Opet Bože ti hvala kad to nije izletilo i sjebalo malosi sporta.
Super što ti je drifter blizu pa da ti složi! Barem neka sreća u nesreći. Neka ti to sve lijepo složi i postela i gas!
da samo kaj se bojim onog najgoreg...da nije radilica za bacit...
Izdrzljiva je rada ne brini se,tesko ona crkne.
da,a to na tim zamasnjacima šta se vide jad se skine cilindar to šta je pohabano i hrapavo,to nema veze?
Kako god ja skontam tu nesto ima u karteru po cemu su tegovi strugali pa se to ohrapavilo.U svakom slucaju masina ide vani i popola.Novi lezajevi i semerinzi i eto majstor ce ti to pogledati pa zakljuciti ima li jos sta za zamjeniti i u tacno kakvom je stanju radilica. Bilo bi fino i staviti nov iglicasti kad se vec to radi pa makar i serijski samo nek je nov.
Evo tog komada u odnosu na kovanicu od 1 kune... http://img163.imageshack.us/img163/3343/dsc01722u.jpg
Vec sam vidjao ovakve slucajeve,znaci kad se namaze blok sa dosta slikona koji udje u rupe gdje idu sarafi sto stezu cilindar za blok i onda kad zavrces saraf silikon nema gdje da izadje i odvali komad bloka.Nije obavezno da je slikon krivac,moze to biti i obicna prljavstina ili nekad cak i ulje ili voda.Uglavnom rupe sa navojima moraju biti ciste kad se zavrcu sarafi. A ima jos i opcija da ti je blok sa granicnikom jer ima i takvih pa kad si stavio kit i zategnuo ga da si odvalio taj komad bloka(granicnik)
krecem ja za koji sat, dok se skotrljam s botekom, samo jos da i ova kisa stane!, nitko sretniiji od mene