I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Traje krace,nesto losije performanse kad se zagrije al ga mozes busiti na specijale pa opet se moze dugo voziti.
hvala! znači da ne uzimam taj RMS? I da opet idem na 50cc,neću 70!
Steta,nemas pojma sta propustas.Fino ustiman base kit traje kao i serijala,ja neki dan izvadio radilicu koja je presla 20000km od tog vise od 15000km sa kitom i to komotno mozes reci slabiji midrace i nema trunke lufta i sad je ko nova.Znaci ako se bojis nekih cestih kvarova slobodno se opusti.
polini sport, mallosi sport tp trofy, ili dr evo to je sve base kit i ok je za tebepukni vecu diznu ,lc getribu i imas zxa,i to je to,dns sutra multivar i imas skut koji traje i ide milijoneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
hmm?? A daj mi reci jel znaš možda kakav je polini sport 70 gusani?
I ja čekam da zacvika pa da mu kit ruknem, ali radi ko beba pa neka radi, cilindar je ionako u lošem stanju, kad počne brljavit ide 70cc
Mah, dok ide ne diram karike i klip novi su gore, sad nek se kotura pa ću polako nabavit karb i ostalo.Šteta što ovo više nije dobavljivo.http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=289917986480912&target=productdetail&category1=A%3AA_PEUGEOT%3AA_PEUGEOT_SPEEDFIGHT50LC2&category2=CAT%3ACAT_ZYLINDER
Uzmi to neces pozaliti,ja na 50 ccm nebi sigurno ostao ali kad nece da vrisne... ako je dobro ustiman kit traje i traje tisuce km,samo pravi mjsavinu jebes uljnu pumpu na kitu.
skini filter i vozaj se po kisi ko i ja i onda ce sve ostalo samo po sebi