Općenito > Maxiskuteri

Beverly 250 vs 250 i.e.

<< < (11/17) > >>

pralas:
ma kakve 3 crne litre beverly 250 karb,pa moj vx 125 karb trosi 4l kada ga malo poteras

R@kija:
e vi ca imate bevery-a,sad iman 400 ie,i npr kad skrecem imam filing koda se sam ravna skuter,neam pojma,jel to normalno na bevu?

runn_it:

--- Citat: R@kija - 01 Lipanj, 2012, 21:24:27 ---e vi ca imate bevery-a,sad iman 400 ie,i npr kad skrecem imam filing koda se sam ravna skuter,neam pojma,jel to normalno na bevu?

--- Kraj citata ---
To je rak rana beva! Svi koji u mojoj blizini imaju 400icu se zale na to, da je po pravcu zmaj ali u zavoju s 120 da je ples. Isto kazu i za 500 ali manje se zale, 400 svi prigovaraju. Moj 250 takodjer se uvija pri vecoj brzini iznad 100 i to neugodno, iman osjecaj kao da sidin na kamenon bloku a isprid mene da je volan i kolo od bicikle. Po meni je problem u rami koja je preslaba za tu masu i snagu, zato su novog i ojacali.

R@kija:
2007 je,nije da nosi ono,nego vozis se 50 i blagi zavoj,i nagnes se a on kao da se zeli sam izravnat ono,neznam kak da objasnim...po ravnom nema kaj ide ko mutav...al to me jebe malo,i volan kad pustis na 60-80 trese ko lud,to treba felgu izbalansirat

runn_it:

--- Citat: R@kija - 01 Lipanj, 2012, 21:52:37 ---2007 je,nije da nosi ono,nego vozis se 50 i blagi zavoj,i nagnes se a on kao da se zeli sam izravnat ono,neznam kak da objasnim...po ravnom nema kaj ide ko mutav...al to me jebe malo,i volan kad pustis na 60-80 trese ko lud,to treba felgu izbalansirat

--- Kraj citata ---
Meni su izbalansirane, nema kojeg nema utega na mojim felgama, i isto mi se dogadja! Po meni skuter nije los za crusing i polaganu voznju do 80ak 100 sve priko toga je igra spretnosti na zavojima, po pravcu je prva liga! Igra tui ulogu njegova velika prednja povrsina, vizir oklop...  Jednostavno nije izbalansiran skut ko nexus. Meni se cini cak da mi je runner bija cvrsci od beva.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju